30 entry daha
  • rusya'nın kuzey steplerinin sert kışları görmüş buğdaylarından yapılan ruslar'ın ab-ı hayatı.(vodka kelimesinin etimolojik köklerine de bakıldığında vodaya ulaşılır, ki burdan da insanın; su ve çamurun uygun kıvamda karışmasından mütevellit hayat bulduğu hatırlanırsa, rusların votka tüketiminin esas sebepleri gün ışığına çıkar.) sözlük ahalisindeki içim adabına ilişkin hurafelerin aksine dolapta çok bekletilmemesi gerekir.(5-7 derece ideal) fazla soğutulduğunda distilasyona uğrayan buğday özütünün olayın gizemini kaçıracağı deneyle sabittir.
    son olarak russki standart içecek insana tavsiyeler:
    içine bir şey karıştırma (daha önce duyduğun ve bildiğin herşeyi unut: yok white russianmı yapsam, black russian sanki daha kolay gibi paradokslara girme. hazır vişne suyu var kırmızıda bana çok yakışır filan kafanı bulandırma.)
    neyse tek tavsiye yeter herhal fazla uzatmayayım.bu zıkkımı zaten bir veya birkaç rusla içersen onların yaptığını yap tabii biraz daha yavaşını. ek bilgi: ruslar votka içerken adamın gözünün içine içine bakarlar. bu tamamen örf, adet, ananeleri gereği.(bakmayanın tanrıların gazabını üzerine çekip 7 yıl boyunca kötü bir cinsel hayata mahkum olacağına inanırlar.)
103 entry daha
hesabın var mı? giriş yap