53 entry daha
  • -%100 spoiler-

    galerici şahin'in efsaneleştiği film. kek'i yedikten sonra filmi koparan şahin kah kapalı üstten kapalı alta bağıran amigo tribinde "yüklen yüklen yükleeen" demesi, oradan bülent ersoy tribine girip "elleeerr kadir kıymettttttttt bilmiyorr anneeeeee"demesi, en sonunda da büyük saksı çiçeği ile manitasıymış gibi "hayatım bu surat ne yaa? trafikteydim kızım tripp yapmaa, iyi küs! ben de içeri arkadaşlarımın yanına giderim sonra görüşürüz." konuşması. herif film boyu kafasını yaşadı. bütün karakterler kendi içinde bir komedi unsuruna sahipti nazarımda.

    şafak sezer'in mahalle bitirimi ağızlarını çok iyi kotarması bu adamı çok eğlenceli kılıyor. hem zengin cocugu olup alemlerden alemlere akıp bir yandan da fikirtepe çocugu ekolünü harmanlaması çok başarılı. bir de filmin başında girişte söylediği;

    -para??? baktığın zaman bir kağıt parçası. ama mevzusu çok aga!!!!

    bu önemli bir sözdür.

    hakan ural'ın ve ali sürmelinin rolleri de çok eğlenceliydi.

    hakan ural'ın ganyotçu çocuğa hellboy dediği anda ganyotçunun surat ifadesine kameranın dönmesi, direk patlatan cinsten..

    ifade şu şekilde;

    http://img291.imageshack.us/…g291/2683/hellboyy.jpg

    brezilyalı kız clara thandie newton'a benziyor. en azından başına bir iş gelse hastalansa falan dublörlüğünü yapabilir bi yere kadar.

    http://www.imdb.com/media/rm2292683776/nm0628601 - thandie newton

    http://img291.imageshack.us/img291/374/clarap.jpg - yürüyen cinsellik burak , özgür*, brezilyalı clara

    ve araştırmadım ama aksiyona giriş sahnelerinde kullanılan müzik, ocean's eleven veya ocean's thirteen'in theme ile aynı gibi geldi bana.

    son olarak gülünürlüğü var filmin. o kadar da itin götüne sokulası birşey değil.

    (bkz: midyat seyfo gülün lan)
711 entry daha
hesabın var mı? giriş yap