3 entry daha
  • basligin bir urunle alakali olmasindan dolayi, bu entrynin de bir homedrom bir "her evvve laazim, her eve lazim, nay nay nay nay" havasinda gidecegi dusuncesiyle, icimde bir urperti girizliyorum entryme efendim.

    evet nefes almayi kolaylastiran bir bant bu. normal bantlardan daha sert bir malzemeden yapilmasindan dolayi bukulmesi icin belli bir kuvvet uygulanmasi gerekir. neyse iste, bunu bukuyoruz, daha sonra buktugumuz bu bandimizi nacizane burnumuzun tam kemigine - bandin iki yani burnun kanatlarina gelecek sekilde - iyice yapistiriyoruz.
    bant buruna yapistiktan sonra normal haline tekrar donmek istediginden dolayi iki yandan kalkiyor ve burun kanatlarini havaya kaldirarak nefes yolunu genisletiyor.

    aslinda super bi urun, ama bandin buruna tam yapisamamasi sinir bi durum. ha, bir de diyelim ki taki-takiverdiniz bunu burnunuza... yataga yatip misil misil uyudunuz. sabah uyandiginizda burundaki o fazladan acilan bolge oyle bir tikaniyor ki oy zalim oy....

    saka bir yana guzel, yaratici ve hakikaten gecici ferahlik saglayabilen bi urun. burnunda deviasyon ve yahut yanlis olmasin bilimum nefes alma bozuklugu yasayanlara tavsiye edilir.
126 entry daha
hesabın var mı? giriş yap