2 entry daha
  • türkiye'de en kolay iş spor yazarı olmaktır, zira herkes az çok futboldan anlıyor ve siz de ortalama bir zeka ile yazdığınız yazılarınızı herkese okutabiliyorsunuz. bu döngünün bu şekilde ilerlediğini gözlemlemek de çok zor değil aslında, mesela serdar ali'nin yazıları bunun ayan beyan göstergesidir.

    galatasaray'ın ankargücü maçında düşen taraftar için verilen cezayı az buluyor ve bir kaç örnekle alıntı yapıyor kendileri.

    1- * beşiktaş tribününde bıçakla adam öldürüldü: beşiktaş’a 3 maç seyircisiz oynama cezası... *
    2- f.bahçe-everton maçında stadın dışından sıkılan bir kurşunla bir taraftar elinden yaralandı: f.bahçe’ye bir maç seyircisiz oynama cezası...

    * galatasaray'a saha kapama cezası verilmesi gerekiyormuş.

    eee güzel kardeşim senin o masum parlak yüzünün anlamadığı şey bu iki olayda da sahanın içinde dışında, kesici ve öldürücü aletlerin kullanılması. galatasaray maçındaki olayda aşağıya atlayan arkadaşın kendini attığı bariz bir şekilde belli.

    o zaman fenerbahçe galatasaray derbisi öncesi fenerbahçenin bir önceki kadıköy maçına bir fedai bulalım, insanları tahrik etsin, iki laf atsın sonra kendini 4-5 metreden aşağıya atsın ve fenerbahçenin sahası kapansın. olur mu?
4627 entry daha
hesabın var mı? giriş yap