3 entry daha
  • boşanabilme ihtimalini düşünüp, bir de ortak çocuğunuz varsa, boşanma sonrasında sürebilecek ömür boyu diyaloglara karşı, iletişime geçebileceğiniz birini seçin, asla sinirli ve öfkeli birisiyle beraber olup, siniri nasıl olsa geçer diye beklemeyin mesela. geçmiyor.
    özellikle çocuğun ilkokul döneminde, veli toplantısı, gösterisi, yaşgünü gibi çocukla ilgili ortak günlerde biraraya geleceğinizi de düşünüp, sinirleri alınmış, sakin, kaliteli kumaştan birini seçebilirsiniz. eskiyi unutamayıp, eskisini rahatsız edebileceğini, ve sizin de birgün eskisi olabileceğinizi düşünün bir.
    sizinle evlilikte ne tür problem yaşamış olursa olsun, ayrıldıktan sonra, çocuğuna karşı sorumluluğun sadece"para " olmadığının, bunun yanında şevkat, sevgi ve iyi gününde yanında olabilecek biri mi karşınızda ki, ölçün, tartın, en yakın arkadaşlarınıza sorun, ailenize sorun, şimdi ki halini değil, çocuktan sonra en az 10 yıl sonraki hali nasıl olur diye tahlil etmesini isteyin. emin olun, etrafınızda sizi seven dostunuz, arkadaşınız varsa, aday eşinizi gösterince, hemen röntgenini çekiyorlar. teknoloji değişti dostlar. siz siz olun, evleneceğiniz kişinin, ayrıldıktan sonraki, sizi rahatsız etme, tehdit,hakaret
    bilumum yazılı mesaj ve mail tacizine uğrar mısınız? yoksa uğramayıp, saygı çerçevesinde devam eder mi? medenice, bir de bu gözden bakın ve baksınlar çevrenizde.

    benim gibi kumaşı bozuk bir adamla uğraşmak zorunda kalmazsınız böylece yıllarca.
    (bkz: kötü şeyler hep en iyilerin başına gelir)
487 entry daha
hesabın var mı? giriş yap