145 entry daha
  • elektronikten, bilgisayara, otomobilden, oyunlara kadar binlerce konunun yer aldığı oldukça enformatif (ehe) bir forumdur.

    biraz pahalıca bir şey alacaksam (pc, ses sistemi, tv, otomobil gibi) mutlaka burada anlatımlara, testlere, görüşlere göz atarım, zira gerek hobi olarak nispeten uzmanlaşmış ortalama vatandaşlar, gerekse mesleği icabı işi bilen, tamirci, modifiyeci, bayi tayfası buradadır.

    en önemli başlıklarından biri de sıcak fırsatlar adlı konudur. uygun fiyata belli bir ürün arıyorsanız buraya bakmanızı salık veririm. hem internetteki güzel kampanyalardan, hem de bildiğin fiziki mağazalardaki promosyonlardan haberdar oluyorsunuz. altta da pek çok yararlı yorum mevcuttur (örneğin bir internet mağazasının yaşattığı sorunlar, dikkatli olunması gibi)

    bununla beraber doğal olarak ülkemizde bolca bulunan cahil cühela ve de çakal sürüsü burada da yer almaktadır tabii, ancak yararlanmasını bilene ciddi anlamda birebir tecrübe ve bilgi anlamında kaynak olduğundan, bu hususu göz ardı ediyorum.
1213 entry daha
hesabın var mı? giriş yap