• daggering, jamaika'da pek moda bir dans imiş. dans hani efendim kur hareketidir, cinsel yakınlaşma biçimidir, yatay zevklerin dikey tatminidir felan danir ya. hayır efendim, daggering'in hiç üzerini örtmeden, gizlemeden ve inkar etmeden, açıkça ve samimiyetle ortaya koyduğu üzere, dans sikişmenin ta kendisidir!

    şu linklere tıklayarak, müziğin ritmi eşliğinde -pantalonun üstünden de olsa- birbirine çarpıp duran zenci yarrakları ile zenci götlerini, kaslı zenci abilerin kucaklarında zıplatıp domalttığı zenci ablaları, nice nice akrobatik sürtüştürmeleri görebilirsiniz:
    http://www.youtube.com/…4atodo2-fpk&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=vkrtcojqwea
    http://vimeo.com/5936810
    özellikle şu videodaki 1:41-1:53 arasındaki kolyeli arkadaş çok güzel:
    http://www.youtube.com/…oesx4jyhezi&feature=related

    gogılda yaptığım küçük araştırmadan edindiğim iki çok mühim bilgiyi de sunmak isterim: -1- jamaika'nın yayıncık mayıncılık bilmemnesi kuruluşu internette daggering videolarının yayınlanmasını yasaklamış. popüler kültüre vurulan bu darbeye ziyadesiyle tepki var imiş. -2- daggering moda olduğundan beri jamaika'da penis kırılması vakaları üç katı artmış.

    vakti zamanında arjantin'den mi ney, tango ilk çıktığında, ne lan bu terbiyesizlik, kadınla erkek böyle sarmaş dolaş olur mu, birbirine böyle sürtüştürür mü, bu dans ahlaksızlık yayıyor diye isyan etmiş ya birileri hani. etmişler ama en nihayetinde tango bütün dünyaya yayılmış, düğünlerimizde gelinle damat bile tango yapar hale gelmişler. bakalım önümüzdeki beş on sene içinde daggeringli bir düğün görmek bana nasip olacak mı...
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap