21 entry daha
  • benimde bir yıl önce başıma gelen hadise.

    artık ciddi bir ilişki arayıp yuva kurma hayalleri geceleri yatarken favori hayalim haline gelmişti ardından gelen 3 ayın sonunda istediğim gibi bir gelin adayıyla tanışıp çok güzel bir ilişkiye başladık.

    herşey çok güzel ilerliyodu biraz eski kafalı olduğumun farkındayım ama gelenekçi bi insan olduğum için evleniceğim kızda bekaret konusu çok çok hassas bi noktaydı bende ancak bu noktayı bugüne kadarhiç düşünmemiştim.

    bekaretin yanı sıra inanılmaz da bir kıskançlık söz konusuydu bende.

    bütün kahrımı bütün yerli yersiz kıskançlıklarımı zevk ala ala çeken bu kız 1. yılımızı doldurdugumuz günde benim yatağımda bakire olmadığını itiraf etmek zorunda kaldı.

    o güne kadar hiç böyle birşey akılımın ucuna dahi gelmemekle birlikte hayyata başıma gelebilecek en büyük acı olarak düşünüyodum.

    öğrendikten sonra 1 ay inanılmaz bir acı inanılmaz bir karın ağrısı ve gözyaşı bana arkadaşlık etti.

    ne yapmalı,nereye gitmeli,ne demeli,kime anlatmalı?

    bu bir aylık zaman diliminde hep kafamı değiştirmeye çalıştım ve bu süre zarfında bu olayı yaşamış diğer insanların yazılarını okudum sözlükte.

    okurkende lan ne insanlar var ne güzel takmıyolar aşmışlar gibisinden düşünüyodum.

    bugün geldiğim nokta arkama baktığım zaman boşuna çekilmiş acılar gözyaşları vs. durumu kabullenip içim çok rahat bir şekilde sevdiğim kıza sevildiğim kıza sarılabiliyorum ve buda sözlük sayesinde gerçekleşti diyebilirim.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap