4 entry daha
  • tek olayi kesinlikle rakibinizin ustune onu bunu du$urmek degil,

    1. yari$larda power play doldurup bunu etraftaki zamazingoyu (obstacle) dogru zamanlama ile bir power play'e harcamaniz
    2. ismini hatirlayamiorum, boyle tek ba$iniza yari$tiginiz bi bolum var, bu power play'ler sizin kontrolunuz di$inda olu$tugu, orda da zamana kar$i yari$iyosunuz
    3. sonra yine tek ba$iniza yari$tiginiz bi bolum var, burda da bi tane kopter** tepenizde dola$iyo ve size roket atiyo, bu roket'lerin du$ucegi yeri tahmini olarak hud sayesinde biliyosunuz, once mavi olarak gosteriyo buraya du$ebilir diye, sonra kirmizi oluyo aha buraya du$ucek carpma lan diyo kisaca.
    4. bi de $ey var, boyle bi nascar hesabi ring pistte donup dolanirken tankerlerin attigi tup'lerden kaciyorsunuz, tup derken eed ya o buyuk tupler yok mu aygaz milangaz o hesap. bu yari$ta da 3 patlamadan sonra araba yalan oluyo yani oyuncasi: toast

    dunya kadar eksik var oyunda, mesela interface'in inanilmaz sikko olu$u, sonra oyun sirasinda etraftaki yuvarlak objelerin yuvarlaktiktan ote 8'gen 9'den olmasi gibi, veya overtake durumunda yari$ sirasinin yanli$ gosterilmesi gibi.

    ama oynani$ $ekli ve farkli bi konu getirdigi icin yine de oynanabilir. oyun acaip hizli oldugu icin etraftaki detaylara dikkat etmek biraz zor ancak dikkat edince oyundan sogumayin cunku oyunun guzelligi zaten hizli ve action dolu olmasi. detay aramayin hiza bakin eglenin i$te.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap