5 entry daha
  • masss effect çakması denilmiş, kontrol sorunundan bahsedilmiş.söylenenlere katılıyorum. bunların üstüne birşeyler ekleyeyim;
    çok kısa bi oyun olduğunu söyleyeyim. zaten uzun yapmıyorlar artık yapımcılar. skilleri öylesine veriyosun sanki. stealth skili olmadan da düşmanın arkasından dibine kadar girebiliyosunuz. sabatoge skiline sadece oyunun sonlarına doğru 3 tane verdim yetti de arttı. ondan önce hiç vermeden rahat rahat bilgisayar hackleme, kilit açma, devre bozma olaylarını yapabiliyosunuz. hack olayı sinir bozucu olabiliyor tabi bazen, oyunun hızını düşürdüğünü söyleyebilir. bu söylediklerime oyunun zorluk seviyesi etki ediyor olabilir. yapay zeka tam bir gerizekalı. düşmanın olmayan duvarların arkasına sırtını verip saklanmaya çalışması gülme krizlerine soktu beni. bir de o kadar ajanız ama teknolojiden yoksunuz. gece görüşü filan beklemiştim ben oyundan.yada ne bileyim şöyle basınca uzayan joplardan filan.
    hiç mi iyi yönü yok derseniz kurgu biraz güzel gibi diyebilirim. ajan filmlerin sevenler oynasın mutlaka. kime güveneceğinizi bilmek zor. malum istihbarat olaylarında herkez şerefsiz, çekirdeksiz. ajanınızın tipini kısmen siz ayarlıyosunuz. sadece saç şekli, ten rengi ve aksesuarlarını değiştirebiliyosunuz. benim tavsiyem 3 numara saç tipi ve damla cam gözlük takmanız. tam bir karizma abidesi oluyor.(mass effectin shaperd'ı kıro kalır yanında o derece)
    seslendirmelerde tam puan alır.
    çok fazla bişey beklemezseniz sizin için şu oyun yoksulluğu olan günlerde tatmin edecektir.ben şahsen tüm yaptığım seçimlerin tam tersini yapıp tekrar oynamayı düşünüyorum.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap