442 entry daha
  • bugün yayınlanan ntv'deki haftasonu programından aynen aktarıyorum; (çılgınlar gibi beklediğimiz albümünün geç çıkmasının nedenleri üzerine)
    "şarkı bulmak ve toparlamak çok zor; artı sağolsun bütün arkadaşlarımız (beste yapan), hepsi inanılmaz fiyatlar istiyorlar. yani "şarkının garantisini vermeden" istiyorlar bir de bu fiyatları.. buna sevgili sezen aksu'da dahil -gerçi sezeninkiler genelde banko ama- şarkıları genelde sezen'den dinlediğimiz zaman çok seviyoruz... ben okuduğum zaman yakışıp yakışmayacağını bilmeden okuyorum... o yüzden almadım sezen'den bu albümde... "hiçbir garantiyi vermeden, mesela ben bu şarkıyı veriyorum; ama bu albüm bir sürü satacak garantisini vermeden" bu paraları istiyorlar!.. ben de metin-eda özülkü'den aldım bla bla bla.."

    arkadaş bu nasıl mantıktır ya! bunun garantisini kim kime verebilir! üstelik o eşsiz sesinizle nasıl böyle bir beklenti içine girebiliyorsunuz? hangi dönemde albümleriniz yok satmış ki sizin? eğer çok şikayet ediyorsanız bu bedelleri haketmediğini düşündüğünüz yeni besteleri almazsınız olur biter!.. besteciler çok para istiyormuş! besteciler, müzisyenler, söz yazarları olmasa işte böyle cover'ın cover'ını yapar durursunuz yıllarca!.. hem albüm çıkartmak zorunda mısınız ya, böyle bir kural mı var?

    bunu eleştireceğinize, müzik videolarını inanılmaz fiyatlara yayınlayan müzik kanallarını eleştirin!.. bir sürü alternatif grup, solist ve süper yorumcu parçalarını tanıtamıyor bu ambargo niteliğindeki bedeller yüzünden, her biri 3. sınıf barlarda keşfedilmeyi beklerken yok oluyor. üstelik saçma sapan ve erken bir hassasiyetle yürürlüğe girmiş sigara yasağı yüzünden o mekanlar da kapanmış veya kapanmanın eşiğine gelmiş durumda!.. sonunda doğal olarak bazı varsılların yeteneksiz, gudik çocuklarının şarkılarıyla kulaklarının ırzına geçiliyor bu milletin!.. eleştirecekseniz bunu eleştirin!..
    edit: paragraf, ince ayar.
2042 entry daha
hesabın var mı? giriş yap