44 entry daha
  • büyük hali güzel, akıllı, cool hayvan da bebeklikleri çekilmiyo bu hayvan oğlu hayvanların. ya da benimki gerizekalı bilmiyorum.

    her sabah yalayarak uyandırır, eyvallah. ama iki yüz verdiğinizde deli gibi şımarır. hadi her sabah uyandırdın anladım ama, biraz samimiyeti ilerlettik diye burnumu ısırarak uyandırmak nedir be oğlum yaa? vallahi çığlık çığlığa uyandım. ha bi de oyun ısırığı da değil öyle, bildiğimiz koparırcasına. iki seversiniz hemen asılır kolunuza. hayır mayır anlamaz mübarek. siz hayır dedikçe yüzünde aptal bir "gel seni bi yere götürücem" ifadesiyle inatçı inatçı iyice çekiştirir. ayakkabı terlik ne varsa kendi bölgesine taşıyıp yanına uzanır, napıcaksa...

    yatağımın yanından geçerken yüzüm duvara dönük değilse kesinlikle bir yerlerimi ısırmadan geçmez oradan. bağırır çağırırsınız bana mısın demez. lakin dün yine gecenin bi vakti gelip orama burama asılırken, hayırın h'sini anlamayan bu elemana tekken'deki king misali okkalı bi kükreme atmamla* pestil gibi yere yapışıp özür dilercesine gözlerini yukarı dikmiştir. kıyamaz "nooldu lan gel lan gel :)" dersiniz ve daha 2 sn geçmiş olmasına rağmen hiç bir şey olmamış gibi kolunuza yapışıp tekrar çekiştirmeye devam eder... çok tatlısın ben de biliyorum ama sınavım var be oğlum 2dk bırak allah için.
146 entry daha
hesabın var mı? giriş yap