122 entry daha
  • artık hababam sınıfı'yla tanışma vaktinin geldiğini düşündüğüm 7 yaşındaki yeğenime iki gündür hababam sınıfı'nı izletiyorum. ama o yeni çekilen boktan olanlar değil, halis muhlis, orjinal olanları.. oturdum ben de onunla izledim.. sanıyorum 18274184714. izleyişim oldu..

    -----------------------------------------------------
    7 yaşındaki yeğenim konuşmayı öğrendiğinden beri her hafta annesi tarafından düzenli olarak sinemaya götürülür, eve sürekli dvdler alınır, neredeyse her gün filmler izler.. o nedenle yeni çekilen merhabadır, üç buçuktur hababam sınıfı serisi demeye dilimin varmadığı görsel şeyleri izlemiş durumdaydı..

    ona; sana hababam sınıfı'nı izleticem, artık vakti geldi dedim..
    bana; izledim ben dayıcım dedi..

    -hayır izlemedin.. dedim, ve hababam sınıfı, hababam sınıfı sınıfta kaldı, hababam sınıfı uyanıyor.. filmlerini art arda izlettim..

    normalde bu yaştaki çocukları oturtup -animasyon değilse ya da sinemada değilseniz- zorla izletemezsiniz.. ama dün hababam sınıfı'nı izlemeye başladığı anda pür dikkat kesildi.. ben daha önce 812731823 kere izlediğimden ve neredeyse her repliğini ezbere bildiğimden çoğunlukla yeğenimi izledim.. kemal sunal'ın sahnelerinde gülmekten gözünden yaş geldi..

    az önce hababam sınıfı uyanıyor bitti.. dayı başka filmi varsa hemen başlayalım dedi.. düşünün, bugün ikinci film bitti, üçüncüye başlamak istiyor.. götü sandalyede oturmaktan artık yassı oldu, ama o bir film daha izlemek istiyor.. işte öyle bir film hababam sınıfı..

    yeni çekilenlere gelince, ben yorum yapmıyım, daha önce onları izlemiş yeğenime, yeni filmlerinin sahnelerini tekrar gösterdim, bunları mı izledin daha önce? diye.. onun cevabı her şeyi açıkladı zaten:

    -evet bunları izlemiştim ama hiç komik değildi bunlar..

    televizyonda o kadar şey izledin, toy story, nemo, zart zurt, inek şaban'dan daha çok güldüğün birisi oldu mu 7 yıllık küçücük yaşantında dedim.. daha çok hiçbirine gülmemiştim dedi..

    yapmayın artık, kullanmayın, içine etmeyin bu efsane filmin.. hele halit akçatepe nasıl rol teklifini kabul etti, buna da inanamıyorum.. bu iğrenç yeni hababam serisinde oynadığını gördüğümde çok üzüldüm..

    inek şaban rolünde kemal sunal olmadan, tulum hayri, hayta ismail, güdük necmi, domdom ali olmadan, kel mahmut olmadan...

    hababam sınıfı olur mu?

    bebe ruhi ne amına koyim??
344 entry daha
hesabın var mı? giriş yap