• işini çok iyi yapan bir kaç yazardan oluşmaktadır kendileri.

    yeni gelen her yazarı saniyesinde tespit edip yeni bir sözlük yazarı ya da yeni bir yazar hoş gelmiş yazarak karşılarlar. * o değil de nerden buluyolar bu kadara yazarı aklım hafsalam almıyor.
    yok yani sözlükte, bu komiteye özel bir buton var da, yeni gelen yazarları önce bunlar mı görüyor, mesaj butonunun yeşili gibi yanıp ''ahan da yeni yazar gelmiş, dur bir karşılayım.'' mı diyorlar.

    komiteden ricam yeni bir yazar bulduklarında, bir zahmet benide bilgilendirsinler. bende bir insan evladının birinci entarisi olayım, gidip başlığına '' nesilsiz yazar, hoş gelmiş beş gitmiş'' diyeyim. benim de gönlüm olsun. en olmadı komitede üye eksiği filan varsa, benide alın lan. hem bir yazarın ilk entarisi olmak, diğer yazarda hoş bir izlenim yaratıyor. ''ahanda beni gördü, saygılar abi..'' konsepti, yazarın kafasında oluşuyor ister istemez.

    her şeyi geçtim bağğyan yazar olma ihtimalinide göz önüne alırsak, ilk kıvılcımı çakma ihtimalin giderek artıyor (bak bunu yeni düşündüm, aslında komitenin asıl amacı bu olabilir. lan...!) benide alın lan n'olurr...
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap