86 entry daha
  • hayatımda izlediğim en salak filmlerden biridir. ama aynı zamanda her yakalayışımda bir şekilde mutlaka izleyip hayvanlar gibi güldüğüm filmdir.

    ilk kez seyrettiğimde lise 1'deydik, rehberlik hocası mı ingilizce hocası mı neydi hatırlamıyorum, ara sıra film gösterimi ayarlatırdı bize, 55 ekran televizyondan ve birkaç sandalyeden başka bir şeyin bulunmadığı okulun meşhur ve bir o kadar da gizemli televizyon odasında izlerdik. yok efendim ringu falan filan.. bir gün sınıfın en matrak şahıslarından biri olan (lise 1'de çakmıştı eleman, bizimle bir daha okuyordu) cihan bu filmi getirdi. erkekler ne kadar hevesliysek kızlar da o kadar üf - püf modundaydı filmden önce. film başladı. kızlar uyudu, biz ossura ossura güldük, gözyaşları sel oldu, sonra lise boyunca her beden dersinde filmin geyikleri döndü. aradan seneler geçti, dediğim gibi hala izlerim hala hayvan gibi gülerim, hatta dün gece kanaltürk'te olduğunu duyunca fırladım tv başına. ama o ilkindeki tat bambaşkaydı tabi.

    tsubasa hayranlarının da mutlaka kaçırmaması gereken filmdir ayrıca. favori elemanım da topu göbeğinde tutan dayıdır onu da belirteyim ahahahah
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap