3 entry daha
  • ubisoft e3 2010'da oyun hakkında daha geniş bilgi vererek heyecan kat sayısını arttırdı.

    ubisoft'un açıklamalarına göre;

    --- spoiler ---

    - oyun 1499'dan devam ediyor, assassin's creed 2'nin hemen sonrasından.

    - oyunun baş düşmanı papa rodrigo borgia'nın ordularını yönetecek olan papa'nın oğlu ceasare. zaten oyun da ceasare'ın ordusuyla ve toplarıyla villa'ya saldırmasıyla başlıyor. ilk görev de bu saldırı üzerine şekilleniyor.

    - villa'ya yapılan saldırı bazı kayıplara sebep oluyor ve ezio bunun üzerine bir suikastçiler ordusu kurmaya karar veriyor. oyundaki en büyük yeniliklerden biri bu olacak. suikastçileri eğitip master assassin haline getirmeye çalışacağız. zaten fragmanın sonunda ezio'nun yanında beliren suikastçiler de bunun için. bu suikastçiler geliştirilip güçlendirilecek ve son savaş için hazır hale getirilecek. yalnız bir nokta, suikastçiler öldürülebiliyor ve öldürülürlerse bütün ilerleme çöpe gidiyor. bu yüzden onların gönderileceği görevleri ve işleri iyi seçmek, iyi süzmek gerekiyor.

    - suikastçiler ordusu ezio'nun komutasıyla askerlerin üzerine bir ok yağmuru yağdırabilirken, yanında direk savaşa da katılabiliyor. yayınlanan ilk trailerda bunun olduğunu görmüştük. oyunda da var.

    - ezio'nun bu suikastçiler ordusu ile italyan halkına ümit vereceği ve italya'nın dengesini sağlamaya çalışacağı söyleniyor.

    - at üzerindeki hareketlerin elden geçirildiği, yeni hareketler eklendiği söyleniyor. at kullanımı yaygınlaşabilir.

    - barut'un yaygınlaşmasıyla çatılarda oklu değil, tüfekli askerler olacak.

    - ezio'nun combolarının da yenilendiği söyleniyor. gösterilen videoda ezio yakın mesafedeki combolardan birini gizi tabancasıyla bitirmiş.

    - oyun roma'da geçecek ve roma, assassin's creed 2'deki floransa'dan tam 3 kat daha büyük olacak.

    - bu sırada desmond'ın da günümüzde çok önemli şeyleri ortaya çıkaracağı söyleniyor. subject 16 ile igili bir şey olup olmadığı ile ilgili bir bilgi yok.

    --- spoiler ---

    kaynak: gamespot.com ve melankolik koala
211 entry daha
hesabın var mı? giriş yap