• sözlük yazarlarının başından geçmiş; sıradışı, düzen karşıtı, kargaşacı olaylardır. tabii ki bu anıların yaşanmış olması kişiyi gerçek anlamıyla anarşist yapmaz ama olayın gerçekleştirilmiş olması içten içe sinsi bir haz verir.

    bir örnek vereyim:

    birkaç saat önce şehirdışından istanbul'a dönüyorum. boğaziçi köprüsü avrupa'ya geçiş felç. nedeni karşı yönden gelen araçlar için avrupa geçişinden bir şerit ayrılması. bilen bilir. akşam saatlerinde anadoluya geçiş için bir şerit ayrılır ekstradan. işte o şerit trafiği sikmiş atmış. saat olmuş 22.00.

    aslında 22.00 yolun normale dönme saatidir. yine bilen bilir. şeritler normal haline döndürülür. işte ben de tam o saatte köprünün başındayım ve benim yolumdan ayrılan şerit bomboş. belli ki karşıdan girişler kapatılmış ve az sonra güvenli bi şekilde yol açılacak.

    e ben naaptım? hemen dubaların arasından o şeride girip yüklendim gaza. yanımda 15-20 km/s ile giden arabaların solundan 100 km hızla gitmeye başladım. bi yandan da tedirginim sakata gelmeyelim diye. diğer yandan da dikizden arkayı kontrol ediyorum benden başka salak var mı köprüde diye.

    yok abi. dubaları yavaş yavaş toplayan kamyonla karşı karşıya gelip birbirimize selektör çakana ve normal yola dönene kadar baktım yok. girmedi kimse. yemedi götleri :)) zaten bi kişinin bile yeseydi bunu buraya yazmazdım. o zaman anarşik olmazdı bence.

    neyse bu da böyle bi anımdı işte. güzeldi.
358 entry daha
hesabın var mı? giriş yap