4062 entry daha
  • saka gibi.. yok erdogan degil o savunulurken soylenenler. dur bak ben de saka yapayim (belirtiyorum yoksa bir takim insanlar anlamiyor sizleri salak yerine koydugum icin ozur dilerim ama o sizin ayibiniz). tsk demokratik acilim diye bir sey ortaya atmis milleti umutlendirmis bir takim vaatlerde bulunmus lakin bunun altini doldurmamis ve sonra bir takim gelismelere goz yummustur. tsk bunu yapmistir.

    recep bey nice guzeller guzeli nurlu politikalar ile gelmis ama tsk surekli elinin tersiyle bunu itmis recep beyi engellemistir. recep bey yilmamis projeler gelistirmis, elle tututulur somut seyler ortaya koymus, turk ve kurt "hobarey" demis pkk "gel opujem" diyerek silah birakmis, bunun ustune de recep bey "a-ha biz anlasmamizi gorusmelerimizi surda yapicaz" deyince tsk o gorusmelerin olacagi yere bomba atip "yok oyle anlasma filan yapmiycan tum projeleri cope at" demis. evet olay boyle iste yirtindi didindi recep bey ama hep tsk engelledi tek sorumlu tek suclu tsk.

    bak resimli anlaticam simdi

    bi ulke x devleti hayal et o devletin politikacilari yarrak kurrek isler yaptigi icin komsu ulkesi buna saldiriyo (hemen heyecan yapma yarraam pkk yi devlet yerine filan koymuyom masal bu). bu saldirida x ulkesinin ordusu kayip veriyor ama o kayiplar ordunun stratejik hatalarindan, dogru duzgun konuslandirilmamis karakollarindan, sunlardan bunlardan oluyor. hah bak simdi x ordusunun olen askerlerinden bu olayda yarrak kurrek isler yaparak komsu ulkenin saldirmasina sebep veren politikacilar sorumludur. sonra da ordu sorumludur, komutanlar sorumludur cunku hadi politikacilarin malligindan savas oldu bari sen askerlerine sahip cikaydin dogru duzgun karakollar yapaydin onemlini alaydin.

    anliyor musun?

    bu adam daha dun basbakan olmadi partisi kac senedir iktidarda yaptiklari ettikleri ortada ama hersey tsk'nin sucu? bu surecten olen askerlerden zerre sorumlu degil, bir gram sucu yok? yuzun kizarmadan gotun basin oynamadin bunu diyebiliyor musun gercekten?
69574 entry daha
hesabın var mı? giriş yap