3 entry daha
  • kıskançlık yaratabilecek kadar güzel, bir o kadar alımlı, üstüne üstlük de diğer slav ırklarından olan cinsdeşlerine (bkz: rus kadını) göre çok daha zeki hatunlardır. hatta o kadar ki, onlarla konuşabilmek için herhangi bir slav dili bilmenize gerek yoktur, sıklıkla ingilizce bilirler, hatta bir kısmı ispanyolca ya da italyanca da biliyor olabilir.

    yanlarında yanlışlıkla da olsa miloşeviç* lafını kullanmamanız tavsiye olunur, hatta mümkünse slobodan (bkz: özgür)(bkz: boş) da demeyin. hızlıca psikopata bağlayıp kavga çıkarabilme veya binlerce yıldır ezilen yahudi halkı edebiyatına geçip can sıkma olasılıkları yüksektir. sırp erkekleri gibi, sırp kadınları da fazlasıyla milliyetçidir çünkü. ancak tabii ki sırp erkekleri daha kibar ve sevecendir, üstüne üstlük de bir kadının her türlü hormon seviyesini yükseltecek kadar da yakışıklıdırlar (bkz: türk erkekleri gitsin sırp erkekleri gelsin) özetle; koca knez mihailova'da bir tane bile çirkin sırp göremezsiniz, çünkü sırplar sıklıkla çok güzel insanlardır. (bkz: çoğu bakımdan)

    sırp kızları denince akla gelen bir özellik de, sıklıkla rum erkekleriyle evlenmeleridir. yani, nasıl ki çoğu rus kadınının gönlünde onu içinde bulunduğu fakirlikten kurtaracak bir türk erkeği yatmaktadır, çoğu sırp kadınının da gönlünde onu içinde bulunduğu fakirlikten (bkz: belgrad'a gidin görün) kurtaracak bir rum erkeği yatmaktadır.

    ancak, ucuz yollardan kuşadası marmaris gibi memleketlere de rahat rahat gelebildikleri için (belgrad'ın her yanı türkiye'ye seyahat acenteleriyle doludur) türk erkekleriyle de tanışma fırsatı bulabilmektedirler. (bkz: ilgilenenlere duyurulur)
46 entry daha
hesabın var mı? giriş yap