2 entry daha
  • bir gün yasin adında bir adam varmış. transilvanya'da bir ormanın içinde minik bir kulübede yaşarmış. bir de kedisi varmış adı hınzırmış. adıyla müsemma çok hınzır bir kediymiş. ordan oraya koşar, sütleri döker, diğer kedileri düdükler, sonra da uyurmuş. süsüne de pek düşkünmüş. ormanlık yerde yağmur çok olduğu için patileri ıslandığından çok sinirleniyormuş. bir gün isyan edip yasin'den çizme istemiş.

    -yasincim sence de bana bir çizme almanın vakti gelmedi mi artık? yıllardır patilerimin ıslanmasından çok sıkıldım. rahat etmek istiyorum.
    -iyi de hınzır sana göre çizmeyi nerden bulacağım? ayakların 10 numara, anca özel yaptırmak gerekir.
    -onu da düşündüm, yan ormanda gepetto usta var, pinokyoya da burun yapmıştı. bence o bize yardım eder.
    -eh peki o zaman hadi gidelim gepetto ustaya.

    ikisi yola koyulmuşlar. az gitmişler uz gitmemişler. çünkü gepettonun yeri yakınmış. yan orman dediğin ne ki zaten, hemen şurası. çalmışlar kapıyı.

    -who is it? (gepetto sadece ingilizce konuşuyomuş ama türkçe anlıyomuş)
    -biziz usta yan ormandan yasinle kedisi hınsız.
    -who the fuck are you? i've never heard of you, go away!!!
    -ama usta o kadar yoldan geldik. aç bi hele diyeceklerimiz var.
    -ok... ok.... you damn niggers, come inside the door is open.

    bizimkiler içeri girmiş ve hınzır için bir çizme yapmasını istemişler gepettodan. gepetto kabul etmiş ama 5 cumhuriyet altını istemiş. niye para istememiş onu anlayamamışlar. yalnız demiş bu çizme çok özel bir malzemeden yapılacak. bunu giyen kişi yalan söylediği anda, çizme ayaktan fırlayıp ilk gördüğü adamın çüküne tekme atar. ve bir zehir salgılar, adam bayılır. bu yüzden kullanan kişinin iyi niyetli olması gerekir. şimdi sana bir iyi niyet testi uygulayacağım hınzır. ben sana ne sorarsam sorayım doğruyu söyleyeceksin.

    -sor bakalım usta.
    -who's your daddy, who's your daddy ha?
    -babamı hiç tanımadım usta, piçim ben.
    -do you swallow?
    -yutmadan yenir mi hiç usta. tabi ki evet.
    -are you sex?
    -bunu anlamadım usta ama öyleyimdir zaar.

    hınzır, testi başarıyla geçmiş ve gepetto çizmeyi yapıp iki gün sonra vermiş. aradan günler geçmiş, bizim hınzır çizmenin özelliğini unutmuş gitmiş. zaten yalan da söylemediği için çok önemsememiş açıkçası.

    bir gün orman kenarında dere yanına işerken, orman içindeki patika yoldan bir araba geçtiğini görmüş. ve kendi kendine, vay anasını 1985'ten beri buradan kimse geçmemişti, hayırdır işallah demiş. derken arabadan siyah takım elbise içinde 4 tane will smith inmiş. hınzırı görür görmez,

    -merhaba kedi bizler lostuz. sana birini soracağız adı gepetto, gepetto the pinokyo fucker. tanıyo musun?

    hınzır bi bokluk olduğunu anlamış tabi.

    -napacaksınız ki neden soruyosunuz?
    -bizde bir emaneti var onu vericez. hemen söyle yaşlı ossuruğun yerini yoksa seni öldürmek zorunda kalırız.

    hınzırın aklına hınzır bir plan gelmiş ve en değerli olan silahı cildini ay pardon çizmelerini kullanmayı akıl etmiş.

    -benim adım yarrakosman! diye bağırmış ve çizme ayağından fırlayıp 1 numaralı will smith'i bayıltmış. diğerleri ne olduğunu anlamadan hınzıra silahlarını doğrultmuşlar ve doğru dur lan pezevenk, gepettoya chip'i vericez gidicez agresifleşme demişler.

    -ne chip'i ya? chip ne?
    -chip gelecekten gelen bişey, gepetto bize gelecekte emanet etti onu. bu gördüğün araba da doloreyn. akıllı ol marti mcfly'a benzemeyiz biz.

    hınzır bu planı hemen anlamış. gepettonun aslında bir gandalf olduğunu ve will smith'lerin onu takip etmek için götüne chip yerleştirmek istediklerini şıp diye çözmüş. çünkü zamanında nostradamusla bir aşk yaşamış.
    ard arda yalanlar söylemeye başlamış o anda. ben 2000 kedi siktim, kuma değil yola sıçarım ve asla üstünü kapatmam, farelerden nefret ederim, benim anam bir köpekti gibi yalanlar söyleyip etkisiz hale getirmi adamları. çipi de çalmış. doloreyne atlayıp gepettonun evine gitmiş. karşılaştığı manzara onu hayattan soğutmuş. gepetto, pinokyonun önünde domalmış ona bir yalan bir doğru söyletiyor. hınzır napıyosun gepetto usta sen diyince toparlanmış hemen. hiç ya pinokyo herşeye burnunu sokuyodu tamir ediyorum demiş. yemedik ama neyse demiş hınzır. zaten bundan sonra bunu yapmana gerek yok. sana bir hediyem var.

    -oh my.... you'll give me a gift? what a nice boy you are... come and sit öhömm whatever. give it to me.
    -al abi bu çipi.
    -what the hell am i supposed to do with it? i really don't understand what this belons to.

    -it belongs to your ass baby! götüne sokarsın.amına kodumun ibnesi seni.

    hınzır o günden sonra çizmeleri de gepettonun götüne sokmuş ve mutlu mesut hayatına devam etmiş.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap