15 entry daha
  • opusmek, butun foreplaylerin atasi olarak kabul edilir. aslinda bir sanattir. bir bayanin en sevdigi seylerden biridir opusmek.

    yastik opmek, kendi elinizi opmek, bunlar gavat seylerdir. opusmek deneyim ile ogrenilir.

    opusmeyi ogrenmek bisiklete binmeyi ogrenmek gibidir. istiyorsaniz ogrenirsiniz. bir kere ogrendiniz mi hep yapabilirsiniz ve cok eglenirsiniz. ilk defada problem olabilir ama.

    oncelikle partnerinizi opusmeye ikna ediniz. bayanlar icin soylemek gerekirse, erkek arkadasinizi "kolyemi cikarir misin" tarzi bir sekilde yanilttiktan sonra kendisi iki elini de boynunuza goturdugunde size cok yaklasmis olacaktir. bu durumda hemen kafanizi aniden cevirin ve onun ismini fisildayin hafiften, gulumseyerek gozlere bakin. gerisi gelecektir.

    erkekler icin ise bu daha zordur, ve sahsen hicbir taktik bilmemekteyim. oluyorsa oluyor yani, herhangi bir kandirma teknigi bilmiyorum, ozur dilerim. sahsen hic kandirmama gerek kalmadi*.

    bol bol film izleyin. vin diesel gibi opusmeyin asla. zira bu sahis insanin ruhunu emer gibi opusmektedir. woody allen gibi de opusmeyin asla. asla! kisa kisa pecking adi verilen hareketler yaparak "muck mock plach pluch" gibi sesler cikararak opusmek her insanin fantazisi degildir. zaten woody allen ile opusmek de kimsenin fantazisi degildir.

    parnterinize yavas yavas agziniz kapali yaklasin. agzinizi hayvan gibi acarak yaklasmayin. tom cruise tarzi opusmek diye birsey vardir, lizard king de derler, sakin yapmayin. agiz acik dil disarda partnere gitmek igrenctir.

    once dudaklar birlessin, yavas yavas opusun. disler birbirine carpmasin. en rezil edici durumlardan biridir kanimca. dis telleri de zaten (varsa) boyle bir durumda can yakmayacaktir.

    opusurken gozlerinizi acin. belki bu hapsirirken acik gozlerlen hapsirmak gibi zor olabilir, ancak opusurken biraz gozleri aralayin. size dogru bakan iki tane goz ile karsilasabilirsiniz. iste o an hersey biter, opusmek inanilmaz, iailmaz zevkli bir hale gelir.

    french kiss'e gecilir ardindan istenirse. dis telleri olan partnerlere onerilmemektedir bu. agizlar acilir, diller birlesir. partnerin dilini emin. evet, hakkaten emin. french kiss esnasinda diller birbirlerini yavas yavas ileri geri itsinler. bir onun, bir sizin agziniza girsin diller.

    kotu opustugunuzu nasil ogrenirsiniz? eger kotu opusuyorsaniz, partneriniz ile olan iliskileriniz sirasinda partner opusme bolumunu kisa kesecek, hatta onu bosverip direkt olaya dalacaktir. boylece kotu bir opusmeci (nasil ya) oldugunuzu anlayabilirsiniz.

    opusmeden once mutlaka ama mutlaka sakiz cigneyin, partnerinize cignetin, bir damla filan kullanin, dislerinizi fircalayin, kopeginizi opmeyin. agiz kokusu kadar igrenc birsey yoktur dunyada herhalde dunyada...

    sigara icmeyen biri iseniz, sigara icen partneri opmek cok zor ve igrenc birsey olabilir.

    dislerin sari olmasi her zaman kirli olmasi demek degildir. asiri fazla sigara icen bir insan iseniz disleriniz hafif rengi atmis olabilir. bu igrenilecek bir durum degildir. utanilacak da bir durum degildir. eger dislerinizi fircaliyorsaniz filan zaten temiz agizlisinizdir. 500 dolar verip disleri beyazlatmaya gerek yoktur. ancak bazi bayanlar kafayi takabilirler bu olaya. tabii rengin tonu da onemli burada. sidik sarisi disleri olanlan hakkaten kimse opusmek istemez. ancak biraz sari ise siktir ediniz, ne olacak?

    opusurken hastalik yakalanir mi? evet. kesinlikle. eger partnerin agzinda yara varsa opusmeyiniz.

    dudaklariniza hep krem surup nemlendiriniz. onemlidir, guzeldir. kuru dudak ile opusmek guzel degildir. salyalar birbirine karismalidir.

    iste budur opusmenin sirri arkadaslar. isteyene uygulamali gosterilebilir, cinsiyet farketmez.

    (bkz: sex ogreniyorum)
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap