9 entry daha
  • ''şişli bulunan hukuk ofisine hukuk fakultesi son sinif öğrencisi veya stajinin başinda stajyer avukat alinacaktir. ilgilenenlerin hukuk ofisinden beklentilerini ve ofise katkilarini açiklar tanitici cv'lerini göndermeleri rica olunur.'' (istanbul barosu'ndan)

    ne bu yeni moda mı? ''hukuk ofisinden beklentiler''

    her şeyi potansiyel çalışma arkadaşına atmış. çalışmak istenilen iş kolu, beklenen ücret, yemek ve yol talebi olup olmadığı vb bir işe girerken bilmek istediğiniz her şeyi en başta size soruyor. ergen sevgililerin telefonu kapatma süreçleri gibi ''önce sen'',''ya olmaz hayır önce sen''. böylece piyasayı kollayacak. en ucuza kendini veren ihaleyi kapacak. çakkallll

    ''ofise katkılar''

    istiyor ki ''çok çalışkanım, esnek çalışma saatleri bana uyar, dosyaları baştan sonuna kadar takip edebilirim, gerekli araştırmaları yaparım, azimli ve sabırlıyım, düzenli çalışarak ve takım çalışmasına uyarak dosyaların sonuçlandırılmasında aktif rol alırım''falan diye saydıralım. iyi de sevgili meslektaşım, bunlar zamanla ortaya çıkan, zamanla anlaşılan şeyler. baştan söylenilen böyle lafların gerçekliği zamanla anlaşılır ancak.

    o kadar havalı havalı şeyler. yok,beklentin, yok katkıların neler falan. insan da sanır ki onlarca avukatın çalıştığı, her hukuk dalı için ayrı departmanın olduğu, cam binalı , kurumsal ofis. halbuki bildiğin tek bir patron avukat ve bir,iki bağlı avukattan oluştuğuna kalıbımı basarım.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap