17 entry daha
  • aradığında alenen seni dolandıracakmış hissi veren numara.

    beni de aradılar hem de arayan bir erkek. hızlı hızlı konuşuyor; merhaba anti bey siz turkcell'in 10 senelik müşterisisiniz. turkcell'in uzun süre müşterisi olduğunuz için size avantajları olacak. turkcell size yüz tl'lik dakika hediye ediyor.

    ben; iyi tamam etsinler canıma minnet, gönderin kontörleri ben harcarım onları dedim.

    anti bey dedi; bu avantajlardan yararlanmanız için sizin bilgilerinizi teyit etmeniz gerekiyor dedi. allah allah dedim. yahu bu numarayı arayan sizsiniz zaten. ne teyidi. ben sizi arasam neyse.

    dedi teyit etmemiz lazım.

    iyi dedim edin bakalım bilgilerimi teyit.

    işte ana adı baba adı kendileri söylediler ben teyit ettim. derken kredi kartınızın ilk dört numarası **** dediler. doğru dedim. son dört numarası **** dedi. doğru dedim. peki dedi kredi kartınızın arkasında yazan üç haneli güvenlik kodunu söyler misiniz?

    tam cebimden kredi kartını çıkarıyordum ki; bir dakika lan dedim noluyor ya?

    ya siz neden benim kredi kartımın güvenlik numarasını istiyorsunuz dedim. beyefendi güvenliğiniz için dediler.

    güvenliğim için başka teyit etçek şey mi bulamadınız dedim. anne kızlık soyadımızın ikinci harfini filan sorsanız.

    olmaz dediler. kredi kartından kontör almanız için kredi kartı bilgileriniz lazım.

    kredi kartından kontör mü?

    evet anti bey. bu avantajlardan yararlanmız için kredi kartınızdan bu numarayı arayarak kontör yüklemeniz lazım şöyle böyle bıdı bıdı tanıttı.

    velhasıl kelam ilk söylemesi gereken şeyi sona saklamış. ya da kredi kartımın güvenlik kodunu alamayınca söyledi. alsa hiç söylemeden iteleyecekti galiba. üstelik bunun bir de ücreti varmış. bedavadan da değilmiş.

    sonra turkcell'in müşteri hizmetlerini aradım. bir hanım çıktı. hanımefendi dedim. böyle böyle oldu ne ayak? kredi kartımın numarasını istiyor benim. isteyebilirler normaldir dedi. normaldir de hiçbir şey söylemeden kredi kartımın güvenlik numarasını istemesi normal mi dedim.

    beyefendi benim o konuda tam bir bilgim yok dedi. siz o 755 88 88 nolu numarayı arayın yardımcı olurlar dedi.

    ulan zaten ben onları şikayet ediyorum. siz benim şikayet ettiğim numarayı bana geri veriyorsunuz dedim. bilgim yok dedi.

    sonuç olarak; 10 yıllık müşterisiniz ve bu yüzden size avantajlarımız var ayağına hiçbir bilgi vermeden direk kredi kartı numarasının güvenlik kodunu istiyorsa birisi o iş sakattır. bir daha ararsa çok fena küfürler hazırladım.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap