2 entry daha
  • bu arkadaş twitter'da beni takibe aldı ben de onu takip etmeye başladım. hala da takip ediyorum çünkü aktif twitter kullanıcısı ve yazdıkları gayet hoşuma gidiyor. twitter'da kullandığı fotoğrafta yaşını gizleyen herhangi bir detay yoktu, ekşi nickini de gayet açık bir şekilde bio'suna yazmıştı. bu birincisi.

    ikinci nokta ise; tanımadığı beni takibe almasını spam olarak görmedim. çünkü; twitter'da bulunan herkesin profili kamuya açıktır. kendisini gizlemek isteyen hesabını saklayabilir, istemediği birisi kendisini takibe alınca bloklayabilir vs. sosyalleşmeye çalışan ve bunu gayet medeni bir şekilde yapan bu genç arkadaşımın (aramızdaki yaş farkı on (sayı olan) üzerindedir); iki paragraf adet dönemi edebiyatı yapan kızların salya akıtılarak takip edildiği twitter'daki takip isteğinin hemen spam diye damgalanması, küçümsenmesi büyük haksızlıktır. bu ikinci noktaydı.

    sanal dünyayı, insanların gerçek isimlerini kullanamayacakları kadar çirkin bir ortam haline getiren türk internet kullanıcıları, spam'in gerçek dünyada yaşayan yansımalarıdır. gerçek dünyada yapamadığı linçi sanalda yapanlar adidir, eziktir. üç.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap