8 entry daha
  • ülkelerinde yasayan en hümanist, eşitlik yanlısı, solcu, ırkçılık düşmanı türk'ü bile 6 ay içinde ülkü ocağına yazılacak kıvama getirebilmeleridir.

    dışardan bakıp "almanlardan nefret etmek" sözünü kınayan kişileri de anlıyorum tabi çünkü ben de öyleydim hatta almanların türkler hakkındaki düşünceleri için almancıları suçladım yıllarca. ama içinden bakınca gördüm ki olaylar hiç de öyle değil. almanyada yaşayan türkler bugün eğitimsiz ve başarısız ise bunda %60 almanlar suçludur. kendi ırklarından olmayan hristiyanlara hatta onu geçtim (eski) doğu almanyadan gelmiş olan almanlara bile isimler takıp, haklarında birsürü atıp tutan bir insanların (bkz: istisnalar kaideyi bozmaz) hem ırkı hem dini farklı bir topluma neler yapabilecegini hayal etmeye bile gerek yoktur zira yapılmışı vardır: holokost

    burada önemli olan başka bir husus da tabi ki almanların cehaleti ve aptallığıdır. politikacıların kendilerine kaktırdıkları herşeyi sünger gibi emer bunlar bizdeki koyun oranı %42 ise bunlarda oran %80 falandır.

    bu güzide entymi almanyada bulundugum süre içerisinde duymaktan baydığım sözlerden seçmeler ile bitirmek istiyorum yalnız öncelikle bu sözleri dünya devlerinden sayılan bir mühendislik şirketinde, gayet eğitimli almanlardan duyduğumu ve istanbullu sıradan, genç bir türk kadını olduğumu belirtmek isterim.

    -eve gidince başörtüsü takıyor musun?
    -türksün ama hristiyansın değil mi?
    -buraya gelince ailenle bayağı sorun olmuştur herhalde
    -türkiye'de erkekler hep kadınları dövüyor ama...
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap