• sosyoloji derslerinde mutlaka karşılaşılan ve asabı tavan yaptıran düşünce baloncuğu. erkekler milyonlarca sperm üretebildiklerinden bunları birçok kadınla "paylaşabilme" derdindedir ki kadınlar arasında buna "erkeklerin tohum saçma merakı" da denir. kadınlar ise ayda yalnızca bir tane yumurta üretebildiklerinden dolayı, ki o tek yumurta çok değerlidir, dolayısıyla bunu paylaşmaya pek de niyetli değillerdir. bunun için seçici davranırlar ki buna da bencillik veya "ben seçilmem seçerim hoyta bre" yani gaza gelmek denilebilir.
    yahu zaten skor yapma derdindeki herhangi bir erkeğe "kardeş böyleyken böyle, meğersem sizin doğanızda var çok eşlilik" denildiğinde, "çapkın" olarak yaftalanmaya can atan bu arkadaşımız önüne gelene tohum saçmak ister. kadın da "madem öyle vermiyorum ulan sana, yumurtamı" der, ortalık abazan kaynar, iki cins de birbirine girer, kötü anlamda valla.
    performanslara bağlı düşünüldüğünde, odaklanması gereken, konsantrasyona ihtiyaç duyan ve bunlar olmadan sınırlı sayıda cinsel birleşmede bulunabilen de erkektir, kadın ise tam tersidir.. e doğal olarak erkeğin birkaç kadına birden yetebilmesi yani çok eşlilik durumu, adamı zorlar.
    yanisi, şimdi ismini telafuz edemediğim schopenhauer akılı olsun!

    ek: başıma kalan başlıktır, olsun.
1034 entry daha
hesabın var mı? giriş yap