5 entry daha
  • değerli dostum alberto malesani,

    1999'da parma'yla uefa kupası'nı aldın, helali hoş olsun, ama zaten parma'nın kadrosu tarihlerinin altın kadrosuydu. olsun, yine de şampiyon yaptın, tebriği hak ettin.

    ama sonra dünyaya bir gıdım hayrın dokunmadı ulan!

    2001'de geldin hellas verona'ya. gelecekte dünyanın en büyük takımlarında oynayacak futbolculardan kurulu bir kadroyla verona'yı küme düşürdün. takımın başında kalıp ertesi sezon serie b'de 13. yapıp gödoğlanlarına çevirdin adamları. bir daha da bellerini doğrulatamadılar zaten şimdi serie c'deler.

    yetmedi geldin 2003-2004'te modena'yı küme düşürdün, senden önceki sezon 13. olmuşlardı adamlar.

    2005/2006'da panathinaikos'taydın. gül gibi takımı ancak 3. yapabildin. şampiyonlar ligi'nde barcelona'yla çok çirkin bir oyunla 0-0 kalmış olsan da, kalan 5 maçta 16 gol yiyerek koskoca panathinaikos'u folloş ettirdin.

    2007/2008'de italya'nın en cici takımlarından empoli'ye geldin, onları da küme düşürdün. senden önceki sezonda 7. olan empoli'yi!

    bu sene de geldin siena'ya 14. haftada, hemen iki galibiyetle göz boyasan da, panathinaikos'u folloş ettiğin gibi siena'yı da seria'nın en çok gol yiyen takımı kontenjanından küme düşürdün.

    bakalım artık serie a'da küme düşürecek takım bulabilecek misin kendine.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap