68 entry daha
  • saat sabahın körü. bu anime biteli birkaç dakika oldu.

    öncelikle buradan seslenmek istiyorum: hala mısın teyze misin nesin senin ta amına koyum orospu karı! bit kadar kızanları aç bırakıp kazık kadar heriflere yemeğin bol kısmından veriyosun! kocasıyla kızı vatan için çalışıyomuş da bilmemne de! taş düşsün kafanıza da ölün istedim ben! çocuk orda ağlıyo, kalkıp neyin var yavrum diyeceğine abisini azarlıyosun sustur şunu çocuklarım işe gitçek diye! orospu çocuğu orospusun sen kaltak karı! yatacak yerin yok senin! bit kadar sabi sübyanı sokaklarda bıraktın aç bıraktın! hem öksüz hem yetim kalmış onlar tamam mı! annelerinin kimonolarını bile sattın gözün doymadı! gidip hallerini hatırlarını sormadın! bu yaptığın insanlığa sığar mı? sığar mı atalay? sığar mı he? mezarında hortla inşalla!

    bu film aç karnına, susuzken, tuvalete gitmen gerekirken, mümkünse karanlıkta izlenmeli. o abi, nasıl bir abisin sen öyle? o nasıl bir özendir kardeşine... bizim abiler olsa "kalk lan su getir" diye kardeşini iteleyen ayılar olurdu. ama öyle mi? çocuk aklıyla o kıza baktı be. baktı. ama o kız da ona baktı. zaten, ufaklık gidince, abinin de yaşama gücü kalmadı ki.

    o küçücük çocuk aklıyla, abisinin ağladığını görünce "neren ağrıyor doktora götüreyim" diye soran kocaman yürekli küçücük bi kız gitti. öyle. kardeşinin cesedine sarılan, küllerini bir şeker kutusuna koyup boynunda taşıyan bir abi gitti. neden? hiç uğruna! boktan bi savaş yüzünden. savaşı çıkardıkları neden, bu ikisine değer miydi? sadece iki kişi mi öldü? yanlarında daha niceleri gitti. hepsi boktan bi savaş yüzünden. daha çok para için. elde edilense bisikim yok. bu iki kardeş öldü. ama yaşasalardı bence dünya çok daha güzel bir yer olurdu. ateş böcekleri neden bu kadar çabuk ölüyor?

    bu filmi izleyin. ama aç karnına, susuzken ve karanlıkta izleyin. korkmuş ve çişiniz varken. sizi tuvalete götürecek bir abi yokken yanınızda, yalnızken.
382 entry daha
hesabın var mı? giriş yap