8 entry daha
  • lise donemlerinde, bir insanin butun dikkatinin, butun is yapma isteginin bir noktaya yonelmesini saglayabilecek ucube davranis.

    karsinizdaki bayan arkadasa ortun lan demek vaciptir bu durumda, zira pek bir dini aciklama bulunamaz boyle dendigi taktirde.

    bir kartal maltepe forever ekolu vardir gidiyor derken, bir de ergenliginin yeni yeni sonlarina dogru yaklasmis, testosteronun tavan yapmis oldugu erkek sahis icin dayanilmaz bir olgu olmaya baslar frikik. hele bir de hala bakir ise bu genc...

    gozler, minnacik bir araliktan gozuken namahrem yerden alinamaz. vucut isisi duser, agiz sulanir. bazen piskinlige gelip yandaki arkadasiniza egilebilir, "olm x'in seye bak seye" denir. arkadasiniz mal ise anlamaz, sonra ille de "olm frikik vermis baksana" dedirtir.

    frikik veren hatuna karsi da deli bir sempati beslenmeye baslar bundan sonra. "aramizda gizli sakli bisey kalmadi" olayi olur. bunun tek istisnasi, bilerek ve isteyerek frikik verenlerde gorulur.

    kimine gore frikik vermek orospuluktur. kimine gore ise gozlere bayramdir. ancak kisiden kisiye gore de degisir, cunku her bayan isteyerek frikik vermez.

    eger bayan isteyerek frikik vermemisse, ve yakin arkadas ise, hafifce kas goz isaretleri ile "$$ x, bacaklar ohm..", "frikik veriyosun" tarzi uyarilar verilebilir, bir sakinca yoktur.

    eger bayan igrenc bir yaratiksa, ancak hala istemeden frikik veriyorsa ve ister istemez gozunuz oraya takiliyorsa (hani igrenc seylere de bakar insan bazen), o zaman "bi kalkar misin bisey var da" filan denilebilir, hatun kisi kaldirilabilir.

    eger bayan ta$ gibiyse ve pek bir arkadaslik yok ise aranizda, birsey dememek ve manzaranin keyfini cikarmak gerekir. zira yine de insancil yaniniz basmis ve sahsi uyarmis iseniz, cikista linc var demektir.

    bir de frikik fotografciligi vardir ki, bu da baska bir basligin konusudur.

    yine de, lise donemlerinin en ozlenen atraksiyonu olmaklan birlikte, "kizlara pantolon giyme hakki"ni protesto eden zihniyetin de korukleyicisidir. benzeri icin (bkz: kahrolsun sutyenler memelere ozgurluk).

    (bkz: hey gidi hey hey hey)
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap