9 entry daha
  • demokratik tehdit.

    göz göre göre kıyamete doğru ilerlerken, kıyamet alametlerin görmeyen gerizekalıların görmemeye devam edeceği işaret.

    daha ne desin? kendisini daha iyi nasıl anlatsın? egemen bağış benzerini demişti, şimdi de başbakan diyor. hayır derseniz keserim diyor...

    chp kadın kolları ise afiş dağıtırken tutuklanıyor. allahın cezaları, bu size hala birşey anlatmıyor mu? bu baskının tek yönlü olması demokrasiye yakışan birşey mi? bu kadar demokrasi savunan bir hükümet, nasıl olur da karşıt görüşü hapislere tıkar?

    referandumdan sonra çıkacak evet'in hiç kimseye ama hiç kimseye hayırlı olmayacağı o kadar net ki. iran'daki çöküş senaryosuna doğru ilerliyoruz, bütün kaleler tutulmuş, bütün bürokrasi ele geçirilmiş durumda.

    siz daha hala 12 eylül diyin, 30 sene önceki konulara odaklanın. geleceğiniz çalınıyor haberiniz yok...

    lütfen persepolisi izleyin, bulduğunuz 2000 benzerliği not edip 3232'ye atın, kendiliğinden bertaraf olan akp posteri kazanın.

    açıklayıcı edit: bu söz öbeğinin tdk'ya göre anlamı şudur yaklaşımı çok hafif kalıyor. zaten referanduma gidiyoruz, 2 seçenek var, taraf olmazsan bertaraf da olmuyorsun, evinde uyuyorsun. burada konu, başbakan neden bunu bağıra bağıra söylüyor? başbakan neden sanayi örgütlerini fikirlerini açıklamaya zorluyor? referanduma katılım oranını mı teşvik ediyor, yoksa evetleri mi teşvik ediyor? yoksa hayırcıları bulup sonradan hoplatmak için mi? daha hala bu demeci bile demokratik algılayan varsa her bi tarafının bertaraf olması temennimdir.

    baskı sonrası edit: evet sonunda bütün stk ve kurumlar evet diyeceğini belirtmek için sıraya girdiler. faşizan baskıya demokrasimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz. (şu anda ben de sıradayım, iphone dan giriyorum entryi)
53 entry daha
hesabın var mı? giriş yap