3 entry daha
  • başkarakteri zetsubou sensei kesinlikle izlediğim en eğlenceli anime karakterlerinden biri. öğrencisi kendisini dava etmekle tehdit edince dava edileceğinden değil de, mahkeme esnasında çizilen resimlerde kötü çıkacağından korkup, bunalıma girebilen hatta bunu intihar sebebi olarak görebilen bir karakter, gerisini siz düşünün.

    işte anime bu manyak öğretmenin kendisinden de manyak ve hasta öğrencilerle dolu sınıfında olup biteni anlatıyor. gerçekten hem delice hem de dahice pek çok ayrıntıyla dolu, saniyelik bir görüntü bile durdurup incelediğinizde donlara işetebiliyor. sensei dışında en yarıcı karakterlerden biri de kimsenin fark etmediği, fotoğralarda bile kıyıdan köşeden tesadüfen çıkan sınıf başkanı usui. bir bölüm isyan ettiğinde sensei ona hak verse de bir kaç dakika sonra "kim bu ya" şeklinde bir tepki vererek zavallı usui'yi tekrar unutması başka bir yarıcı andır.

    bir de polyanna derecesinde iyimser, sensei'nin tam zıttı bir karakter var ki o da ayrı mevzu. sensei'nin garip teorilerine ve karamsarlığına karşı aynı saçmalıkta karşı teoriler üretmesi izleyiciye "what the fuck!" dedirtebiliyor.

    aykırılıktan hoşlananlara kesinlikle tavsiye edilir, yapılan göndermelerden ekstra keyif alabilmek için japon kültürüne dair az buçuk bilgi sahibiyseniz hele tadından yenmez.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap