6 entry daha
  • ilk dinleyişte budur dedirten albümdür, boş yok gerçekten, limited editionda time machine diye bir şarkı var, diğerlerinin yanında özellikle onu bulup dinlemenizi öneririm.

    birçok dinleme sonrası gelen edit: albümün genelinde gruptaki diğer arkadaşların geriden vokale eşlik ettiği bölümlere hayran olduğumu da eklemeliyim. özellikle albümle aynı adı taşıyan şarkıda, "for the blood of the nations" diye girdikleri yer. bu tip vokaller oldum olası hoşuma gitmiştir. aynısı pandemicte de var.

    albümde en sevdiğim şarkılar beğeni sırasıyla: time machine, pandemic,teutonic terror, kill the pain, blood of the nations, shades of death

    edit2: albümün limited edition'unu satan bir yerler aradım. (amazon hariç) mediamarkt, megavizyon, d&r vb. her türlü yere baktım. yoktu. akmarda hammer müzik'e sordum. ancak bu hafta geleceğini öğrendim. ilgilenen varsa diye not düşeyim dedim.

    edit3: albümü sürekli dinlediğimden rahatlıkla söyleyebilirim ki üstteki şarkılar dışında kalanlara haksızlık etmişim. the abyss, bucket full of hate. new world coming. ne yapmışınız arkadaşım siz? herkese söylüyorum dinleyin dinletin. böyle bir albümün varlığından haberi olsun insanların.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap