253 entry daha
  • bu konserde egemen bağış'ı yuhalayanlara kızanları anlayamıyorum. konsere gidenler çoğunlukla öğrenciler, orta direkler ve biraz kalburüstü geliri olanlar değil mi? akp ilk kurulduğundan beri ne yaptı?

    öğrencileri çok okuyan arkadaşlar şimdi sefilleri oynuyorlar deyip keriz yerine koydu, her üniversite mezunu iş bulacak diye bir şart yok diyerek onların işsizlik sorununu hiç sallamadığını gösterdi.

    akp'nin nefret politikası gereği, türkiye'nin büyük çoğunluğu olan fakir ve düşük gelirli grubunun oylarını kapmak için, esas zenginlere laf söyleyemediğinden, sürekli orta direğe ve biraz kaburüstü geliri olanlara saldırdı, onları düşmanmış gibi gösterdi. yahu bir sabah uyandık babam gibi emekli olduğu halde çalışmak zorunda kalan, yılda bir hafta tatilin büyük lüks olduğu, sürekli kredi kartı borcu olan ama türkiye ortalamasına göre asla fakir veya düşük gelirli sayılmayan insanlar elit olmuş, beyaz türk olmuş. meğer elinde kadehle ahaha diye gülen laik bizmişiz.

    şimdi bu insanlar kendilerini düşman gören ve başka insanları da kendilerine karşı kışkırtmaya çalışan bir partinin bakanını yuhalamayacak da ne yapacak? kusura bakmayın ama ilk kanı onlar akıttı.

    konsere gelecek olursak, atatürk olimpiyat stadı yüzünden az kaldı kaçırıyorduk. tam 3 buçuk saatte beşiktaş'tan stada gidebildik. 10 buçuk gibi ancak konserde olduk. neyse ki radyo eksen yol boyunca u2 çaldı da kaçırdığımız şarkıları oradan telafi ettik. sahne çok iyiydi. ekranın ortasında benim bulunduğum taraftan gözüken bir kırık vardı sanki, arada gözüm takıldı ama o da nazar boncuğu olsun. hangi şarkıydı hatırlamıyorum ama birinin başlangıcında, grubun elemanları ekranda kafaları sallayıp apaçi dansı gibi bir şey yaptılar, baya eğlenceliydi.

    sonuçta bi rammstein, bi metallica konseri kadar olmasa da gayet güzel konserdi, iyiki gaza gelip son anda gitmişim. ancak her galatasaray maçı sonrası söyleyip bozduğum yeminimi tekrar ediyorum, iron maiden konseri olmadıkça o stada bir daha hayatta gitmem.

    not: bu arada maiden'la konuştum haberler iyi. içeriden aldığım bi duyuma göre anlaşma imzalanmış, seneye yüzde 99 iron maiden konseri izleyeceğiz. çok heyecanlıyım be sözlük.
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap