9 entry daha
  • türkiye'den de girilebildiğini okuyunca hemen denediğim playstation hizmeti. ancak bazı sorunlarla karşılaştım malesef.

    öncelikle kredi kartı bilgilerimi defalarca kontrol edip doğru olduklarına emin olmama rağmen geçersiz olduğu gerekçesiyle kabul etmedi. aynı bilgileri hali hazırda playstation store'dan yararlanmamı sağlayan amerika adresli hesabımda gayet de güzel kullanıyor olduğumu da belirtmeliyim.

    hadi belki daha bizim buralara uğramamıştır bir kontrol edeyim store'un kendisine giriyor mu dedim kendi kendime ve cidden de sorunsuz bir şekilde girdi, hatırladığım kadarıyla eskiden türkiye hesabımda ps store'a girmek isteyince sizin oralarda böyle bir servisimiz yoktur şeklinde bir uyarı veriyordu.

    ps store açıldı açılmasına ama, bu kez de ilginç fiyatlarla karşılaştım. yanlış hatırlamıyorsam amerika hesabımda 4,99 dolar civarı fiyatı olan birkaç oynu türkiye hesabımda 18,99 lira olarak gördüm. ayrıca zaten kredi kartı bilgilerimi de, doğru olmasına rağmen kabul etmediğine göre, şimdilik türkiye'den bu hizmeti kullanamamaya devam edicem anlaşılan.

    edit: kredi kartı sorunu düzelmiş, sanırım bayram olması ile ilgili bi sıkıntı varmış. uyarısı için under rug swepte teşekkürler. ve galiba artık amerika hesabında da alışveriş yapmamız mümkün olmuyormuş ama henüz denemedim.

    edit2: hustle kings store oynunu amerika adresli hesaptan indirmiştim ve bugün türkiye adresli hesabımdan oyna snooker paketi indirdim ama oynun içine böyle bi şey gelmedi. amerika hesabımla oynu açtığımda oynun içinde bu paketin ve diğer şeylerin türkiye hesabımda açtığım zamankinden farklı olarak oyun içerisinde de indirilebilecek şekilde gözüktüğünü gördüm. amerika hesabıyla satın almayı denedim ve ödemeyi kabul etmedi. yani anlaşılan gerçekten de artık amerika hesabından alışveriş yapmak mümkün olmayacak gibi duruyor. ama türkiye hesabı böyle sorun çıkarırsa kötü valla.
1965 entry daha
hesabın var mı? giriş yap