6 entry daha
  • en acısı da şu.
    kpss skandalıyla ilgili mesajlaştığım sıkı bir akp ve cemaat savunucusu sözlük yazarı, akp'nin kamuda torpili önlediğini savunuyordu. ama gerçekten samimi bir şekilde buna inanıyordu.
    kamuda görev yapan, ayrılıp özel sektöre geçen, ama işi gereği kamuyla ilişki içinde olup yakından takip eden biri olarak değişen birşeyin olmadığını, sadece eskiden eş-dost-akraba torpilleri ağrlıktayken, artık cemaat torpillerinin yoğunlaştığını, istelik sadece işe giriş değil, sonrasındaki atama/terfilerde de torpilin son hız devam ettiğini anlatmaya çalıştım. ama öylesine inanmıştı ki bu arkadaş akp döneminde tüm yolsuzlukların ortadan kaldırıldığına, akp'nin ve cemaatin dürüstlüğüne, inandırmak mümkün olmadı.

    yani, bilfiil akp'nin içinde olan ve bu düzenden doğrudan nemalanan gerçek akp'lilerin dışında olup da akp'nin sempatizanı, destekçisi olan, akp ve cemaatin bu ülkedeki tüm olumsuzlukları ortadan kaldırdığına/lkaldıracağına inanıp muhaliflerin şer odakları olduğuna inanan bu sıradan vatandaşlara acıyorum aslında.

    onlar akp döneminde torpil olmadığına inanıyorlar. bu torpillerden bilfiil yararlananlar tabii ki bunu inkar edeceklerdir ama torpille falan hiç işi olmayıp da akp döneminde torpil vs olmadığına saf saf inananlar olması ve sayılarının da milyonlarca olması çok acı.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap