5 entry daha
  • zamanında odtü'lünün hali diye bir video dolanırdı. chop suey eşliğinde headbang yapan gençleri görüp, vay be hale bak derdik. "bu mudur yani odtülünün hali" diye kendimize tripler atardık.

    neyse, sene 2010. odtü maalesef dünkü odtü değil. "babasının parasıyla araba alan orospu çocukları" falan da demiyorum kimseye, haddim asla değil. gözümüz de yok, güle güle kullanın arabayı da sticker'ı da. ne derler, daha iyileri benim olsun hatta. sarı sarı stickerlarımı asayım ön cama. (9 8lik)

    mevzu sticker sorunsalının odtü için bir sorunsal olarak yansıtılmasında. yurtlara konulan turnikeleri pas geçip buna gelmekte problem var biraz bence. yakında okulda yüzlerce güvenlik görevlisinin geleceğini, sivil polisin derslere kadar gireceğini atlayıp bunu sorun bellemek, bencillik değil tabi de, bütünü görememek.

    odtü'nün bugün mutlaka bir park sorunu vardır. bunun çözümü elbette vardır, rektörlük boş, ağaçsız arazilerden birinde ekstra park alanı açma yetkisine sahiptir mutlaka. ancak, odtülü'yü böyle bir gündemle meşgul etmek belki daha caziptir bugün.

    bir de şu var hocam, sticker sorunsalına karşı /sticker alan bir kaç bin kişi, size sesleniyorum/ çözüm bulmak niyetindeyseniz gerçekten, o stickerı da alıp yapıştırdıysanız, bir de yanınıza otostopçu alın.

    bir gün okula o kadar az araba gelsin, ama o kadar az insan yürümek zorunda kalsın ki, rektörlük artık arabaları kampüse sokmamak için bir servet isteyemesin.

    odtülü'nün arabaya, paraya, pula değil, dostluğa, yardımlaşmaya dayanışmaya ihtiyacı olduğunu bir kez daha gösterin. bunu yapın, çünkü siz büyük bir ailenin çocuklarısınız, büyük düşünün.

    son not:
    stickerlı ve stickersızlar için, otostopçu al otostopçu ol kampanyası, geçmişte bir gün dksk'dan bugüne:
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap