4 entry daha
  • sadece aşk için yaşadıklarını ve hayatlarındaki en önemli şeyin bu olduğunu; ve aslında fiziksel yapı hariç, her anlamda en az bizim kadar güçlü olmalarına rağmen bir erkeğe sırtlarını dayamadan ve kalplerini emanet etmeden yaşayamayacaklarını bilmelerinin oluşturduğu çelişkileri anlamaktır...

    işte o zaman, "ne alaka şimdi yaa?" diye afallayarak baktığınız davranışların, kıskançlıkların, kaprislerin, kadınca kurnazlıkların veya huysuzlukların nedenini anlamanız zor olmaz. çünkü bu tip çelişkiler kadınların bizim kadar gamsız yaşamasını engeller, çoğu zaman da çeşitli düşünceler ve ikilemler arasında bocalamalarına neden olur.

    bu çelişkileri anlamak ve empati kurabilmek, onları anlamaktır, evet. ama bunu ne kadar başarabilirseniz tabi.. çünkü her er kişi bunu başaramaz. kimi çabalar, yapamaz; kimininse böyle bir empati zaten yeteneği yoktur, 1-2 dener, sonra da "dengesiz la bunlar!" der kestirip atar aklınca.. kısaca çabalamanız gerekir, ama bu her zaman yeterli olmaz. çünkü kalben empati kurulmazsa, hiçbir kadını anlamak mümkün değildir.
72 entry daha
hesabın var mı? giriş yap