7 entry daha
  • randy moss hakkında kafamda çok tanım var. yalnız bu adamın bir amerikan futbolu maçında nasıl bir etki yarattığını şöyle bir örnekle açıklayabilirim belki:

    düşünün ki sahada messi var. şimdi siz bu adamı boş bırakırsanız, sürekli ona top aldırırsanız o adam sizi mahveder ya hani? hah işte moss da öyle bir adamdır. tek başına bütün savunmanın şeklini şemalini değiştirir. ikili sıkıştırma arasına atılan topları bile hiç efor sarfetmeden tutar. sizin takımınızdaysa mutlusunuzdur, karşınızdaki takımda oynuyorsa kıskançsınızdır. kıskandırır bu adamın sahip olduğu yetenekler insanı.

    kariyerine başladığı şehre geri dönmüştür. yalnız maalesef oyun kurucu olarak 34,57(küsüratlı sayı verererek mübalağa yaptım, evet) yerinden sakat bir brett favre'a sahip bu sefer kendisi. vikings'in offensive line'ı ise hiç sağlıklı gözükmüyor takip ettiğim kadarıyla. bugünkü cowboys maçından galibiyetle ayrılmadıkları sürece de playoff yapması imkansız gibi bir şey.

    sırf bu nedenle maçın bitimine 9 dakika kala vikings taraftarlığı yapıyorum. bu adamı playoffta izlemek gerçekten büyük keyif çünkü.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap