12 entry daha
  • son hafta yenilmeleriyle yönetimine derin nefes aldırmış takım. yanlış yazılan bir şey yok. hakikaten yönetim sağlam bir nefes aldı.

    sezon başlamadan önce mainz yönetimi primleri açıklıyor. açıklanan primler ise gayet yüklü. kazanılan maç başına 250.000 euro. bu arada mainz'in sezon için ayırdığı toplam bütçe ise 5 milyon euro civarında. akabinde mainz o inanılmaz başlangıcı yapıyor lige. ligde içlerinde bayern münih ve wolfsburg gibi eski şampiyonların da olduğu takımları içeride - dışarıda demeden hacamat ediyor. bu arada galibiyetlere sevinen yönetim ise artan prim borçları yüzünden sıkıntıya giriyor.

    şu an itibariyle mainz yönetiminin takıma ödemesi gereken prim teknik kadro ve diğer yan öğelerle beraber 2.5 milyon euro sınırına dayanmış durumda. 5 milyon euro'nun yarısı gitti ve önlerinde bir transfer dönemi daha var. bunun yanında mainz kazanma geleneğinden vazgeçti sanılmasın. hamburg maçı son dakikada kazandı. ki beraberlik için verileceği söylenen prim ise 100.000 euro civarı. mainz böyle devam ederse yönetimin ne yapacağı hakikaten merak konusu.

    şuursuz, takımı hakkında zerre fikri olmayan yöneticiler bir tek bizim ülkede yok demek ki.

    edit: aha yine kazandılar leverkusen önünde. sıçtı yönetim iyiden.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap