1 entry daha
  • bir sonraki seçimde aynı başkan aday olacaksa -şimdilik- oy vermemeyi düşünüyorum, bilsinler bunu. daha kendi önündeki sokağın asfaltını döktürmeyen, sokak lambalarını yaptırmayan bir belediyenin ilçeyi düzeltmesini beklemek çok komik olurdu, zira beklemiyorum zaten. rüyanızda görürsünüz o oyları hasan karabağ. sinirlendim yine. parklar, bahçeler iyi hoş da, kendi çevresindeki apartmanları göz ardı eden tavrına kılım ben.

    * ek yapmam icap eder. sokakta düzelme var mı? yıl olmuş 2013. yeni çalışma başladı. bu çalışmayı yaparlarken koca 2 bloklu 28 dairelik 2 apartmanın 3 gün kesintisiz elektriksiz kalmasına da neden oldular. o günlerde daha da delirmiştim.

    sevgili başkan, o zaman da söylediğim gibi ya kendin gideceksin ya da ekibine seçtiğin insanları temizleyeceksin. taze kana ihtiyaç var, bütün gün oturup popo büyüten belediye çalışanlarıyla olmuoyr bu işler. chp belediyeleri bu şekilde davranmaya devam ederse, akp belediyelerine katlanmak zorunda kalacağız biz de istemeyerek. sırf akp gelmesin diye chp'ye oy verenler var ve onlar da bunu biliyorlar. bunu kullanmak yerine, hizmetin nedeniyle sana oy verelim istemez misin? haydi bakalım başkan kaldı 8 ayın, projeler seni bekler...!
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap