9 entry daha
  • şu an elimde sennheiser cx300, 400 ve 850 nin yanında bir adet beats studio modeli var. o yüzden çok rahat karşılaştırma yapabiliyorum.

    ben açıkçası ses sitemi için almıştım ama bu amaç için çok uygun olmamakla beraber 80 amper olduğu için iş görüyor.
    ancak 649 tl verip sadece mp3 dinleyebileceğin cihazlara bağlamak niyetindeysen git bir soğuk su iç geçer diyebilirim ancak.

    sonuçta mp3 ün kalitesi ancak belli bir noktaya kadar çıkabiliyor ve bu noktanın tam performansını almak için 649 tl vermenize gerek yok.150-200 tl ye güzel bir sennheiser veya biraz daha ucuza iyi bir akg alabilirsiniz.

    bunun dışında, alette noise cancellingolduğu için uçakta çok işe yarayacakmış gibi dursa da (bebek ağlaması, saçma uçak içi anonslar gibi şeylerin hiç birisini duymazsınız.) kulaklık dışarıya çok fazla ses verdiği için muhtemelen yanınızda oturan bahtsız bir süre sonra sizden müziği kısmanızı isteyecektir. o konuda da sınıfta kalıyor yani.

    kısacası tavsiye etmiyorum.

    bu arada dnr larda kulaklığın bağlı olduğu demo ürünü uyduruk bir çin malı olmaktan çok uzakta olan dünyanın en iyi mp3 çalarlarından birini üreten archos tur. ses kalitesi olarak 2 tane ipod yapar.
358 entry daha
hesabın var mı? giriş yap