66 entry daha
  • amacının sadece şov yapmak olduğuna inandığım yazardır kendisi.

    gecenin bir yarısı zamanın ötesine gidecek ve karma sikertecek bir yazı yazmak hiç içimden gelmiyor ama sabahtan beri bu olayla ilgili kendi açmış olduğu başlığı ve de nick altını takip ediyorum ve uyuz oldum.

    intihar nedir arkadaş ya bu ne biçim bir intihar şeklidir. intihar dediğin gizli saklı ölmektir. o mektup burada değil cebinde olmalıydı ya da çekmecende.
    ölümünden sonra bulmalıydı insanlar. tamam hala yaşıyor olman böyle bir hadisenin vuku bulmaması güzel ama milleti burada teyakkuza geçirip ''ağalar ben intihara gidiyorum beni tanrı bile engeleyemez'' demek neyin nesi.

    eşşek gibi biliyosun bu yazıyı burada yazınca birileri harekete geçecek biliyosun ki birileri üzülecek ve sana yapma diyecek. ne oldu yani daha mı iyi şimdi.

    atla diye demiyorum ama zaten köprüye çıkacaksan birileri gelirdi senin yanına ekşisözlüğe yazıp popülerlik kazanmaya çalışmak nedir arkadaşım.

    bak sen böyle intihar gördün mü hiç millet ben 5inci kata çıkıp atlayacağım 1 saat sonra herkez orada olsun. yok oğlum olmaz öyle. yapma bu memleketin evladı kim olursa olsun ''seni sikime takmayan ben bile'' ciğerli insandır üzülür böyle şeylere birşeyler yapmak ister.

    amacın eğer buysa afferim çok doğru düşünmüşsün.
120 entry daha
hesabın var mı? giriş yap