5 entry daha
  • internet sitesinde duyuru yayınlamıştır.hayvanseverlerden aldığı eleştirilere karşı kendilerini koruma ihtiyacı hissettiler sanırım.şöyle demişler mesela

    "dolphinariumlara, bu merkezlerin önemini anlamayan ya da anlamak istemeyen, temelsiz spekülasyonlar yaratarak kendilerine çıkar yaratmak isteyen az sayıda insan tarafından karsı çıkılmaktadır. aslında insanlar dolphinariumları ziyaret ettikten sonra doğaya ve hayvanlara karsı bakış acıları olumlu olarak değişmektedir. aynı zamanda; dolphinariumların kültürel, aydınlatıcı, eğitsel, bilimsel, sağlık ve çevresel önemi bulunmaktadır."

    kendilerine çıkar yaratmak isteyen insanlar demişler...biraz komik olmamış mı?hayvanların haklarını savunan insanlar,kendilerine bundan ne gibi bir çıkar sağlayabilir?

    ve tabii ki insan,insan,insan.insanlar burayı ziyaret ettikten sonra şöyle oluyormuş böyle oluyormuş.insanların doğaya ve hayvanlara karşı bakış açılarının değişmesi için böyle bir yer mi gerekli yani?buna asla inanmıyorum.ülkemiz kötü durumdaki barınaklarla dolu.gidip o hayvanlara biraz sevgi vererek de bence bakış açıları olumlu olarak değişecektir.bunun için bir yunus hapishanesine gerek yok.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap