6 entry daha
  • merhaba, bu entryimde izmirde yapılan birşeyi, bir izmirli olarak eleştireceğim. eğer bu senin için zamanın ötesine yollama sebebiyse, entryimin devamını okumadan kötüle ve geç.

    çok kötü bir isme ve logoya sahip toplu taşıma methodu. öncelikle şunu söylemeliyim ki, bu kesinlikle metro değil. zaten metro iddiasını barındıran bir yer de yok sanırım. o yüzden, bu kriterlere göre değerlendirilmeli.

    yolculu deneme seferlerine başlayan güney hattıyla seyahat etme imkanım oldu. evet trenler kokuyor. tıpkı istanbul'daki aksaray-havaalanı hafif metro hattında olduğu gibi. bu kokunun nedeni gerçekten merak konusu. sadece insanların koca treni bu kadar kokutabilmesi pek mümkün durmuyor. bir de sefer sıklığı 2 ay önce deneme seferi diye çok azdı. bugün baktım çoğalmış ancak yine de çok yetersiz. ayrıca havalimanı gibi 24 saat yolcu potansiyeli olan bir yere giden ulaşım aracının saat 12'de son seferini yapıyor olması saçma. umut ediyorum ki kuzey hattının da aktif olarak devreye girmesiyle birlikte sık seferli, 24 saat çalışan bir hizmete dönüşür.
908 entry daha
hesabın var mı? giriş yap