8 entry daha
  • öncelikle, sanırım garip biriyim. hikayem şöyle: arkadaşımın birine bir sır veririm kendimle ilgili. sonra da 'kimseye söyleme' diye tembihlerdim. aynı sırrımı bir kaç arkadaşıma daha anlatıp aynı şekilde 'kimseye söyleme' diye de hepsine tembihlerim. sanırım böyle durumlarda kendimi kaybediyorum ve herkese aynı şekilde söylüyorum. ( tabi bu söylediğim şeyin önemiyle de doğru orantılı )
    sonrasında arkadaşın biri gelip 'olum sen bunu herkese söylemişsin, niye madem kimseye söyleme diyorsun' diyerekten alay konusu oluyorum. ben şimdi bu duruma başta gülüyorum ama sonra da üçkağıtçılar 'kimseye söyleme' dememe rağmen bilgiyi sızdırmışlar bir şekilde diye düşünüyorum. acaba bunlar ben bir şey anlattığımda kendi aralarında electro bugün bunu anlattı ve 'kimseye söyleme' diye tembihletti ama yarın nasıl olsa sana da söyler diye sırrımı ifşa mı ediyorlar.
    sanırım bir sonraki adım şöyle olabilir; 'kimseye söyleme' dediğimde 'tamam len uzatma' deyip 'başka kimlere söyledin, dökül bakalım' diye mi soracaklar, bilemiyorum. hak vermiyor da değilim.
    bugün bambaşka bir arkadaş daha bunu söyledi, çok güldüm. harbi garibim biraz.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap