1 entry daha
  • dünyanın diğer yerlerinde ne sıklıkla yapılıyor bilmiyorum ama bizim ülke insanımız ne zaman ki bir televizyon programına çıksa selam göndermezse ölecek hastalığına yakalanıyor. o veya bu şekilde ekranda kendini gösterebilmiş ya da telefonla bağlanılmışsa, o selam mutlaka gönderilir. en kötü ihtimalle utana sıkıla teşebbüs edilir.

    "anneme, babama, çocuklarıma, eltime, görümceme, kaynıma, komşularıma, akrabalarıma, arkadaşlarıma, beni sevenlere, tüm sevdiklerime ve herkese selam gönderiyorum"

    öl. mümkünse hemen öl. belki hayatında ilk defa televizyona çıkmışsın ve programdaki en büyük amacın selam göndermekse, hiç vakit kaybetmeden öl.

    genelde de "selam göndermezsem darılırlar, üzülürler" bahanesine sığınılıyor. eğer yakınındaki insanlar televizyonda onların adı dahi söylenmeden genel bir selamına ciddi ciddi bu kadar değer veriyor ve selam göndermedin diye darılıyorlarsa, böyle bir hayatın olduğu için mümkünse bir kez daha öl.

    anlamıyorum. cidden anlamıyorum. ne gönderen açısından ne de gönderilen açısından nasıl bir anlam ifade ettiğini anlamıyorum. sadece alan ve gönderen arasında gerçekleşen ve diğer izleyen tüm insanların selam gönderilenleri zerre tanımıyorken ve ilgilendirmiyorken, gerçekleşen bu ikili alma verme olayının ne anlamı var? aç telefon bi selam ver. bir farklılık mı istiyorsun? hayatında elle tutulur bir farklılık ise televizyondan selam almak, bambaşka bir hayatın varmış arkadaş senin. selam gönderen için ise, o programı kendi özel amacına yönelik kullanmak masturbatif bir zevk almaktır belki de.. bilemiyorum.. bin kere televizyona çıkacak olsam da asla bilemeyeceğime de eminim.

    rica ediyorum yapmayın, yaptırmayın. kalbinizi kırdırtmayın.

    bu arada selam demişken, buradan beni okuyan anneme, babama, kardeşime, iş arkadaşlarıma ve beni tanıyan herkese selamlar gönderiyorum. sizleri çok seviyorum.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap