394 entry daha
  • son yillarda artık bir silah olarak bile kullanildigini gordugumuz bir basit sozcuk bu. derin veya gizli manalari da yoktur. yanlis anlamayin bu girdimizde dadaci takilmayacağım. tuketim dunyasinda bazi kavramlari kurabiye gibi goren bazi dostlar sanirim bunu da yanlis anliyor ve ucunu besini mideye yuvarladiginda bile beyinlerine gerekli glikozu saglayamiyor. ozgurlukle de cok adi anilir ve karistirilir olsa da ben asil demokrasinin adaletle bir baglantisinin olmadigina deginmek istiyorum azcik. hatta hic uzatmayayim hemen ornegimize gecelim istiyorum. ornek nacizane ama icinde guzel kizlar var. odaklanma icin mecbur kullaniyoruz bunu. dunya o eski dunya degil malum.

    diyelim ki bir ogrenci evinde kalan birbirinden guzel, birbirinden zeki 3 adet kiz arkadassiniz. bir kizil, bir sarisin, bir de esmer. hadi sen de o kizil ol madem oldu olacak. koca evi paylasiyorsunuz ve kararlarinizi ortak aliyorsunuz. ki zaten basta birbirinizi tanimadiginiz icin boyle bir karar vermek durumundaydiniz. herhangi bir karar verilmeden once bunu oylamaya sunuyorsunuz ve kabul edilir/edilmez farketmeksizin bu sekilde mutlu mesut yasiyorsunuz. dogrusu da bu diye biliyorsunuz. hatta daha da ileriye goturup bazi zor kararlarda 1 kisi bile kabul etmezse o is olmuyor misal. o derecesiniz. ucuyorsunuz. ne kadar da adilsiniz. cevrenizde seviliyorsunuz. facebookunuzdaki okul sayfasinda 300e yakin akli basinda fonksiyonel insan ikame ediyor. hepsi de size imreniyor ve cok ozgur, cok demokratik ve adil olduğunuzu dile getirmekten cekinmiyor. bazen birbirinize sarilip bunlari okuyor, cocuklugunuzdan beri bir turlu vazgecemediginiz size aci bir zevk veren cis tutma alışkanlığınızı bile unutuyor, hafiften kacirir gibi oluyorsunuz. dusunun.

    gel zaman git zaman gun geliyor sarisin cicik eve erkek arkadasini davet etmek istiyor. hemen konsey toplaniyor. bu ciddi bir meseledir. birinin sevgilisi olacak pompaci digerlerinin ozeline birazcik girecektir haliyle. cocuk yakisikli filan degil gerci. yoksa ne bileyim konseye de gerek olmazdi belki. neyse sarisin dilber oylama istiyor. evin cay ve bulasik makinasi olan esmer bacimiz her allahin gunu koselerden kil tuy topagi didikledigini hic hesaba katmadan mevzuu hoşgörüyor, siz de sacinizin size kattigi tutkuyla ona evet dersem ben de haftaya kamil'e mesaj atarim diye dusunup kabul ediyorsunuz. o gun nasil bir gun olur? o gece yazin ortasinda bacadan duman çıkar mı ? cidden mühim mi bu simdi ?... evet mühim biliyorum. hatta kes trasi da konuya gir diyorsunuz. kısfmet. bir gun neden olmasin.

    mevzubahis demokratik ejakülasyonun üstünden tam bir hafta geçer. kamil bir genc zabit. mutareke yillari. degil. kamil uc dil bilen bir firinci. o da degil. ya size ne kamilden ? kamilin oylamasi baslar. basladigi gibi biter. kamil'in kendisi gibi. cunku sarisin pepik asla kabul etmez. izaura sehpanin ustunde avizenin tozunu alirken tmm cnm glsn diye seslendiyse de.

    aslinda tam burda kesmemeliyim cok havada kalacak gibi ama bunu yapmak zorundayim. kova burcuyum ve sikiliyorum. cunku siz zaten bunu biliyor olmaliydiniz. ama cikmadan sizden ogrenci evini devlet, kizili solcu, pompaciyi amerika filan yaparak su dandik ornegimi genisletin istiyorum. ta ki demokrasinin adil olma gibi bir kaygısının olmadigini gorunceye dek. ben de istiyorum bazen bir caninin asilmasini. cidden. oyle anlarim oluyor. hatta favori idam seklim de giyotin. pek severim. ama bana sakin bir daha halk icin, halkin kurdugu bir devletin halkın arzularına gore adaleti saglamasi gerektigini soylerken demokrasi kelimesini gecirmeyin cumlenizde ! tamam mı ?! evet. kamil bendim. cok mu komik ?
1679 entry daha
hesabın var mı? giriş yap