9 entry daha
  • türkiye'de bu özel günleri hangi kurul ve kimler düzenliyor bilmiyorum. bu yüzden direkt kuruma hitap edemesem de

    ey yetkili;

    dünya engelliler gününün türkiye'de resmi olarak anılmamasını/kutlanmamasını/hatırlanmamasını/düzenlenmemesini -doğru fiili bulamadım- talep ediyorum.
    neden diyeceksin, bak hemen samimi olduk monolog diyologumsu görünüyor. bu talebimin nedeni çok saçma bulmam. saçma tabii, türkiye'nin %12,5'u ile taaşşak mı geçiyorsunuz siz?? istihdam sözlerinizi, engelliler dışarı çıksın diye gözden geçirilecek yollar/kaldırımlar sözlerinizi, ahahah biz ilgileniyoruz hep onların yanındayız ki diyerek yanaktan aldığınız göstermelik kesmelerinizi rulo yapalı çok oldu. bunları geçtim sayın yetkili, biz beklentileri en aşağıda tutup bize verilen ufak şeylerle mutlu olmayı öğrendik. pek sesimizi çıkarmayı da sevmiyoruz, iyi böyle allah başımızdakilerden razı olsun, allah rahmet eylesin hepsine (ah bu yanlış temenni, dilim sürçtü) bu taşşak geçme mevzuna gelince, kusura bakma ağzımdan terbiyesiz şeyler çıkıyor ben de ağızdan engelliyim, kontrol dışı oluyor. nerde kalmıştık hah şakalı eğlenmeli dünya engelliler günü. ortalama bir günü düşünün. bir insan şunlardan birini genelde yapar. gazete okumak, t.v. izlemek, dışarı çıkmak, internette takılmak. gazete kısmında size dargınım sayın yetkili. bak yeterince samimi olduk, gazetelerin hükümet ile canciş politikalarını biliyoruz, biraz ağırlık koyma "engelli haberleri"ni arttırma için yeterli olacaktır. hatta rica ediyorum şekerim deseydiniz bile hayhay efendim cevabını alırdınız. hükümet-yazılı basın kankalığı kullanılmamış. 1-2 haber gördüm de tam bize göre. ajitasyonun allahı yapılmış yine de bi boka benzememiş. 1-2 engelli vatandaşın sesini duyurmaya çalışmasından güzel ekmek çıkarmaya çalışılmış, onları saymıyorum. televizyon kanallarına gelince. sayın yetkili bu tv kanalları da yazılı basın sahiplerinin. basında tekelleşmeye mi gidiliyor, rekabet kurulundan geçmek için nasıl oyunlar oynanıyor, yandaş basın mı oluyor falan demiştik ya zamanında, hah hatırladın mı? neyse ondan da cacık olmadı. dışarıda da bişi görmedik duymadık canım cicim yetkilim. board'larda ne bi bilgilendirici ne de etkinliği haber eden reklam vardı... ortalama insanın geçirdiği günde görebileceği, kolaylıkla erişebileceği yerlerde ne bok yediniz sayın sevgili yetkili? o zaman neden dünya engelliler günü türkiye'de de şey yapılıyor? fiili bulamadım demiştim, zaten doğru fiil de burada yapılanlar için doğru olmazdı, maruz gör bebeyim.

    daha diyecek çok şey var da kaset bozuluyor aynı yeri tekrar sarınca. canınız sağolsun, size kasetler feda olsun. kulağınızdan girip başka deliğinizden çıkan sözlerimiz size feda olsun. taşak geçmeyin bizimle, allah tepenizden baksın. öperim hassas yerlerinizden.
157 entry daha
hesabın var mı? giriş yap