8 entry daha
  • haber sadece fıratnews kaynalı iken oldukça dikkat ve tepki çeken ve bebeğin ölümü dışında 10 farklı yöne çekilen bu olayın, diğer haber kaynaklarınca da (ntv vs) onaylanması sonrası tepkilerin durulması, önem kaybetmesi ise daha da acıdır. olay bir anda normalleşiverdi, "haa ntv de yazdıysa doğrudur hacı o zaman, ölmüş işte n'apalım" tepkisi default olarak geldi birden. vay be, normalleştirme böyleymiş meğersem diyiveriyor insan, aklı almıyor.

    bundan sonrasını durun tahmin edeyim, gelebilecek tepkiler: "abi kız bölücüymüş zaten" "karıya bak hem hamile hem öğrenci, siktir git evine dersine orsp" "ula hamileysen ne bağırıyon!" "iyi olmuş, anası bölücü veledi de bölücü olacakmış polisimiz engellemiş, şimdi bebek cennette, amme hizmetinde bulundu polis sen hala gonuşuyon"

    bakın ben sizin yerinize özet geçtim çoğu tepkiyi, şimdi size kalan işin insanlık suçu olması, polis vahşeti gibi konulara eğilmek, pis kısmını ben geçiştirdim. hadi bu sefer içinizdeki faşist/baskıcı/tutucu kişiliği bir kenara itin de olaya insani açıdan bakın. bir kerecik, hadi.

    içimde insan haklarını hiçe sayan baskıcı otoriteye karşı biriken ve kabaran nefreti ifade edecek söz bulamıyor olmam da apayrı.
124 entry daha
hesabın var mı? giriş yap