994 entry daha
  • öncelikli olarak bir dizi hakkinda bilgi sahibi olmadan elestiri getirebilen ve duzeltildiginde "rererörö sana girsin fanboy degilim ben rörörö" diyebilen "fanboy degilim ben, o yuzden izlemeden elestirme hakkina sahibim" adamciklarini ortaya cikartmasi iyi olmustur. zira ilk bölümü izleyen bilir <caps>o vosvosu kizina aldi</caps>*.

    gidisati itibari ile -ki zaten ilk bölümden itibaren bir altyapi olusturmasina ragmen- artik tam bir mitoloji olusturma modunda ilerliyor. yeni giren karakterler ile birlikte bambaska yerlere gitmesi muhtemeldir. yeter ki senaryo kalitesini, gercekciligini ve oyuncu(luk) kalitesini bozmasin.

    bu son bolum ise cok baska bir sey haline gelmistir. hani house'a hafif selam cakiyor uzaktan, o ayri guzellik; ama artik siradan bir polisiye olmaktan ziyade, bir karakter dizisi olma yolunda ilerliyor ve bir adamin yanlizlik ile savasini; bu savas esnasinda da gorevini en iyi sekilde yapmasini anlatir hale geldi. fakat hala ilk 11 bölüm icinden en az 3 sezon finali cikabilirdi dusuncesindeyim. ozellikle 10. bölüm, inanilmaz bir birinci sezon finali olabilirdi. demek ki final daha iyi olucak diye avunuyoruz, o da apayri.

    bir de son olarak o vosvosu kizina rerererrörörö.
31070 entry daha
hesabın var mı? giriş yap